Pranešimas apie Šiaurės Amerikos XVI Lietuvių Tautinių Šokių šventės naują datą

04/30/2020

Šventės organizacinis komitetas praneša, kad atsižvelgiant į susiklosčiusią pasaulinės sveikatos krizės situaciją ir suderinus su šokių grupių vadovais, atlikėjais bei viešbučių atstovais, ir paslaugų tiekėjais buvo priimtas nelengvas sprendimas atidėti š.m. liepos 3-5 dienomis Filadelfijoje planuotą rengti Šiaurės Amerikos XVI Lietuvių Tautinių Šokių šventę. Manome, kad toks sprendimas yra tinkamiausias dabartinėje precedentų neturinčioje pasaulinėje situacijoje siekiant apsaugoti mūsų visų gerovę.

Džiugi žinia yra ta, kad šventė perkeliama į ateinančius metus ir vyks Filadelfijoje 2021m. rugpjūčio 6-8 dienomis.

Šiaurės Amerikos XVI Lietuvių Tautinių Šokių Šventė įprasmina visų mūsų suvokimą apie tai, kad esame bendruomenės, kultūros ir savo aplinkos dalis. Pasibaigus pandemijai kiekvieno iš Jūsų vaidmuo atkuriant ir sustiprinant šį suvokimą bus labai svarbus. Lai visų širdis pripildo stipraus ir šviesaus džiaugsmo nuojauta, laukiant susitikimo su draugais, giminaičiais ir lietuviška bendruomene Filadelfijoje 2021-ųjų rugpjūčio 6-8 dienomis. Linkime Jums ir Jūsų šeimoms likti sveikiems, ir laukiame susitikimo 2021-aisiais!

Pagarbiai,

Šiaurės Amerikos XVI Lietuvių Tautinių Šokių Šventės organizacinis komitetas

VIEŠBUČIAI

Šventės viešbučiai (Loews, Marriott Downtown, Hilton Garden Inn ir Residence Inn) neturi galimybės perkelti šių metų rezervacijas į 2021 metus. Visi kambariai, užsakyti specialiomis Šokių šventės kainomis š.m. liepos 3-5 dienoms, atšaukiami. Rezervavusiems kambarius specialiomis Šventės kainomis nieko daryti nereikia, Jūsų užsakymai bus atšaukti automatiškai. Informacija apie naujas viešbučių rezervacijas 2021 m. rugpjūčio 6-8d. bus  paskelbta šių metų spalio mėnesį. Kambarius reikės rezervuoti iš naujo.

BILIETAI (Šokių šventė)

2020 m.liepos 5d. šventei įsigyti bilietai galios ir 2021m. 8d. rugpjūčio renginiui. Jų keisti nereikės. Bilietų pardavimas tęsiamas, juos galima įsigyti arenos bilietų kasose skambinant tel. 1-800-298-4200, arba internetu Šokių šventės koncertas.

Pageidaujantys grąžinti bilietus gali tai padaryti iki 2020m. gruodžio 18d. Atkreipiame dėmesį, kad bilietų pristatymo mokestis (delivery fee) negrąžinamas. Pinigai už kredito kortele apmokėtus bilietus bus grąžinami į kortelę. Mokėjusiems grynaisiais teks susisiekti su Liacouras arenos bilietų kasomis tel. 1-800-298-4200 dėl pinigų grąžinimo (bilietus reikia pristatyti bilietų kasoms, tačiau šiuo metu dėl pandemijos kasos dirba tik telefonu).

BILIETAI (Pokyliai)

Įsigyti Iškilmingos Galos bei Jaunimo/Šeimų banketų bilietai galios ir 2021m. banketams. Naujų bilietų pardavimas laikinai sustabdomas iki š.m. spalio mėnesio.

Įsigytus bilietus grąžinti galima tik pagal pareikalavimą iki š.m. gruodžio 18d.  Užklausimus dėl banketų bilietų grąžinimo siųskite el.paštu info@sokiusvente2020.org

ŠOKĖJŲ GRUPIŲ REGISTRACIJA

Šokėjų registracijos duomenys perkeliami į 2021m. Specifinė informacija apie grupių sudėtį, nuotraukas ir pan. bus paskelbta šokių grupių vadovams.

AUKOS IR REKLAMA

Šventę tikrove paverčiate Jūs, rėmėjai. Gautos aukos ir įmokos už reklamą bus naudojamos šventės organizavimui 2021-aisiais. Išsami informacija apie galimybes paaukoti skelbiama mūsų interneto svetainėje adresu: sokiusvente2020.org/aukokite.

Parašykite komentarą

Rėmėjai