Pirmą kartą istorijoje Kalifornijoje įkurtas Lietuvos politinis skyrius – Laisvės Partijos Skyrius

06/17/2020

Trečiadienį, birželio 10 d. 2020 m. pirmą kartą istorijoje įkurtas Lietuvos politinis skyrius, būtent Laisvės Partijos Skyrius, Kalifornijoje. Su partijos pirmininke, Aušrine Armonaite priešakyje ir grupele Kalifornijos lietuvių bendraminčių, suformuota Laisvės partijos skyriaus valdyba.

Skyriaus pirmininku išrinktas Vaidas Šukys, kuris virš dvidešimt metų gyvena San Francisko apylinkėje, yra baigęs kelis universitetus JAV ir Azijoje, turintis magistro laipsnį verslo srityje, vysto jūrų pramonės startuolį, yra vienintelio lietuviško restorano savininkas visoje vakarinėje pakrantėje, dirba su nekilnojamu turtu, rašo knygą apie įkvėpimą ir verslumą, propaguoja sveiką gyvenseną bei palaiko glaudų ryšį su Lietuva ir išeivija į JAV.

Skyriaus pagrindinis tikslas – vienybės spinduliavimas ir apjungimas Lietuvos tautiečių, gyvenančių Kalifornijoje ir JAV, kurie siekia daugiau laisvės ir lietuvybės, nei gauna šiandien ir visiems kartu užtikrinti tuos siekius. Mes stiprinsime ryšį tarp gimtinės ir išeivijos bei aktyviai dalyvausime Lietuvos politiniame pasaulyje. Tobulinimui ribų nėra, todėl adresuosime Kalifornijos lietuvių klausimus Lietuvos politinėse struktūrose bei glaudžiai bendradarbiausim su JAV lietuvių bendruomene.

Brangus tautieti, jei tau rūpi ar norisi sustiprinti tą vienintelės gimtinės sąsaja, tavąjį lietuvišką identitetą bei nori dalyvauti ir prisidėti prie Lietuvos politikos gyvenimo, junkis prie mūsų!

Parašykite komentarą

Rėmėjai