Kviečiame registruotis į 60 val. kvalifikacijos tobulinimo programą „Mokymosi proceso organizavimas ir valdymas virtualiojoje mokymosi aplinkoje Moodle“. Tai atnaujinta programa, kuria siekiama patobulinti pedagogų skaitmenines kompetencijas pagal DigCompEdu modelį ir ugdyti jų kompetencijas, kurios atitiktų pasirengimą ugdymo procese organizuoti mokymą nuotoliniu būdu pagal LR ŠMSM (Švietimo, Mokslo ir Sporto Ministerija) reglamentuotus mokymo nuotoliniu ugdymo proceso organizavimo būdu kriterijus.

Nuotolinių mokymų metu supažinsite su inovatyvių sprendimų taikymu, skaitmeniniu turiniu, virtualiojo ir nuotolinio mokymosi sampratomis bei šių dienų tendencijomis Lietuvoje ir pasaulyje, gebėsite įvertinti savo, besimokančiųjų bei švietimo institucijos poreikius ir ugdysite įgūdžius pasirinkti / taikyti atitinkamus skaitmeninius įrankius, mokymosi turinio kūrimu, taikymu bei mokymosi proceso projektavimu VMA Moodle

Mokymai pradedami JAU SPALIO 21 d. Mokymai vyks nuotoliniu būdu: 15 virtualių susitikimų ir nuolatinis mokymasis bei konsultavimasis su lektoriais virtualiojoje mokymosi aplinkoje.

Mokymų metu ypatingas dėmesys skiriamas praktiniam darbui  – VMA Moodle įvaldymui: pasiruošimas mokymuisi VMA, mokymosi turinio ir ugdymo planavimas ir organizavimas įgalinant technologines priemones, skirtingų skaitmeninių technologijų pasirinkimas atsižvelgiant į mokinių individualius gebėjimus, mokomąjį dalyką, mokymo scenarijų ir jų taikymas mokymosi medžiagos turinio kūrimui, failų keitimuisi VMA kurse, pažangos stebėjimo ir vertinimo galimybės, bendravimo ir bendradarbiavimo organizavimas su besimokančiais, kitais mokytojais ir pagalbos mokiniui specialistais, tėvais (globėjais, rūpintojais), ir kt.

Mokymų kaina – 30 Eur. Registruotis, susipažinti su mokymosi medžiaga bei dalyvauti daugumoje virtualių susitikimų galima nemokamai, tačiau konsultacijos, dalis išteklių ir užduočių bei baigimo pažymėjimai bus suteikiami tik susimokėjusiems dalyviams.

Mokymai vyks: 2020 spalio 21 d. – gruodžio 9 d. (1 valandos virtualūs susitikimai numatomi trečiadieniais ir penktadieniais antroje dienos pusėje).

Registracija ir prisijungimas prie mokymų e. kurso

Dėmesio! Dalyvių skaičius mokymuose gali būti ribotas.  Registracija iki spalio 29 d.

Parašykite komentarą

Rėmėjai