Prie geltonosios bangos jungiasi ir JAV Vakarų pakrantės lietuviai

05/21/2021

Artėjant „Eurovizijos“ finalui, kuriame šeštadienį nuo 12PM JAV Vakarų pakrantės laiku Roterdamo „Ahoy“ arenoje pasirodys ir Lietuvos atstovai, grupė „The Roop“, geltonoji banga neslūgsta, o tik dar labiau auga.

Jau kurį laiką per Lietuvą ritasi geltona banga, skirta palaikyti Lietuvos atstovams „Eurovizijoje“, grupei „The Roop“. Socialiniai tinklai geltonuoja nuo vaizdų – dainos klipo ar gerbėjų atliekamo šokio įrašų, įvairiausių nuotraukų ir paveikslėlių. Šoka policininkai ir medikai, vaikai ir senjorai, kariai ir riteriai, šoka net fontanai, geltonais akcentais puošiasi sklulptūros.

JAV Vakarų pakrantės lietuviai taip pat prisideda prie šios „geltonos bangos”, tuo parodydami, kaip stipriai serga už šią grupę ir Eurovizijoje Roterdame linki iškovoti pirmąją vietą.

„Ačiū visiems už geltonąją bangą! Visiems jums – linkėjimai iš Roterdamo. Būkime visi ant bangos, o ne po banga!“, – dar prieš pirmąjį pusfinalį už palaikymą visos grupės vardu dėkojo „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius.

„Vakarų vėjai” ragina kalbinti balsuoti už Lietuvos atstovus Eurovizijoje draugus, kolegas ir šeimos narius, gyvenančius Airijoje, Albanijoje, Australijoje, Austrijoje, Azerbaidžane, Belgijoje, Bulgarijoje, Čekijoje, Danijoje, Estijoje, Graikijoje, Islandijoje, Ispanijoje, Italijoje, Izraelyje, Jungtinėje Karalystėje, Kipre, Kroatijoje, Latvijoje, Lenkijoje, Maltoje, Moldovoje, Nyderlanduose, Norvegijoje, Portugalijoje, Prancūzijoje, Rumunijoje, Rusijoje, Sakartvele, San Marine, Serbijoje, Slovėnijoje, Suomijoje, Š. Makedonijoje, Švedijoje, Šveicarijoje, Ukrainoje ir Vokietijoje! Tam Jūsų draugai turės skambinti arba rašyti žinutes žemiau nurodytais numeriais.

Užkurkime diskoteką ne tik Europoje, bet ir JAV! Let’s discoteque!

Parašykite komentarą

Rėmėjai