Apie ką čia viskas?

“Aš KITOKS” tai naujas originalus muzikinis spektaklis vaikams.  Susipažinkite su miuziklo siužetu, kūrėjais, ir komanda čia: [projektas] [video]

Ko mes ieškome?

Varlių ir gandrų!  Ieškome talentingų dainuojančių ir šokančių aktorių – vyrų ir moterų – nuo 14m. amžiaus iki šimto metų amžiaus.  Repeticijos vyks Lemonto apylinkėje, tad pageidaujame, kad gyventumėte Lemonto-Čikagos rajone.

Šiame pirmame etape, Jūs tiesiog prisistatysite bendrai, atlikdami ištrauką iš dainos “Pievų puota,” o antrame etape, jeigu būsite atrinkti, paprašysime Jūsų parodyti kažką specifiškesnio (charakterį).  

Jeigu dar niekada nesate vaidinę miuzikle, nepabijokite aplikuoti!  Maloniai kviečiame Jus pabandyti.  Entuziazmas mums yra labai svarbus. 

Kaip aplikuoti?

Visą medžiagą pasiruošimui, formą kurią turite užpildyti, ir nurodymus kaip įkelti savo audition video rasite Google formoje ČIA

Koks konkurso terminas?

Būtinai atsiūskite savo video medžiagą iki SPALIO 19d. (sekmadienio) vidurnakčio.

Kada čia viskas bus?

Dėl nuolat judančios COVID-19 situacijos dar negalime 100% prižadėti, kad šios preliminarios datos liks tos pačios, bet galite tikėtis, kad paruošiamieji darbai prasidės šių metų gale, o intensyvus darbas su režisiere ir visa komanda vyks 2022 m. sausio pabaigoje ir vasario mėnesį.

Preliminarus grafikas:

2021 m. lapkričio galas – 2022 m. sausisŠokių ir dainų ansamblių pasiruošimo repeticijos
2022 m. sausio 31 – vasario 20 d. (3 savaitės)Repeticijos su režisiere
2022 m. vasario 21-25 d.Paskutinės repeticijos (“Tech week”)
2022 m. vasario 26-27 d.*** Spektaklio premjera ***
[dar neužfiksuota] 2022 m. Gastrolės į kitus miestus

Kilus klausimams rašykite Kęstučiui Daugirdui:  kjdaugirdas@gmail.com

Komentarų: 1

Parašykite komentarą

Rėmėjai