Šiaurės Amerikos lietuvių XVI tautinių šokių šventė vyks Filadelfijoje 2022 m. liepos 1–3 dienomis

11/05/2021

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad Šiaurės Amerikos lietuvių XVI tautinių šokių šventė vyks Filadelfijoje 2022 m. liepos 1–3 dienomis. Ją organizuoja JAV Lietuvių Bendruomenė kartu su Lietuvių tautinių šokių institutu ir Kanados Lietuvių Bendruomene.

Nors dar ne visos grupės gali rinktis repeticijoms, gauname vis daugiau entuziastingų žinių apie šokėjų pasiryžimą ir gerą nuotaiką. Siekiant užtikrinti dalyvių, svečių, rėmėjų ir partnerių sveikatą bei saugumą, šventės metu bus laikomasi oficialių nurodymų ir apribojimų, taikomų 2022 m. vasarą uždarose patalpose vyksiantiems teatro ir muzikos renginiams.

Šventės Kūrybinė grupė atnaujina ir pildo šokėjų registracijos duomenis. Visos dalyvaujančios grupės turi registruotis nepriklausomai nuo to, ar buvo užsiregistravę 2020/2021 m. planuotoms šventėms, ar ne.

Išsamesnės informacijos teirautis pas Tadą Varanecką el. paštu tadas.varaneckas@sokiusvente.org.

Viešbučių rezervacija prasidėjo spalio 23 d. Organizatoriai kreipiasi į visus prašydami rezervuoti tik tiek kambarių, kiek iš tiesų reikia. Rezervacijai užtikrinti teks įmokėti vienos nakvynės sumos depozitą arba pateikti rezervuojančio asmens vardu išduotos kreditinės kortelės numerį. Organizatorių derybininkams pavyko sutarti, kad 2020 ir 2021 m. galiojusios kambarių kainos būtų taikomos ir 2022 m. rezervacijoms. Plačiau – https://www.sokiusvente2020.org/viesbuciai.

Šventės finaliniam koncertui 2020 m. įsigyti bilietai galios ir 2022 m. 3 d. liepos renginiui. Jų keisti nereikės. Bilietų pardavimas tęsiamas, juos galima įsigyti arenos bilietų kasose (tel. 800-298-4200) arba internetu: https://ev9.evenue.net/cgi-bin/ncommerce3/SEGetEventList….

Pageidaujantys grąžinti bilietus gali tai padaryti iki 2021m. gruodžio 1d. Atkreipiame dėmesį, kad bilietų pristatymo mokestis (delivery fee) negrąžinamas. Mokėjusiems grynaisiais teks susisiekti su ,,Liacouras” arenos bilietų kasomis tel. 800-298-4200 dėl pinigų grąžinimo.

Pokylių bilietai, anksčiau įsigyti iškilmingam pokyliui bei jaunimo/šeimų banketui, galios ir 2022 m. pokyliams. Naujų bilietų į šiuos pokylius pardavimas prasidės 2021 lapkričio 22 d., informacija bus skelbiama soc. tinkluose, žiniasklaidoje ir šventės tinklapyje. Viliamės, kad jokie sunkumai neįveiks šokėjų ir svečių pasiryžimo.

Lauksime visų Filadelfijoje!

Parašykite komentarą

Rėmėjai