Gerbiami teatro ir muzikos mylėtojai ir draugai,

Kviečiame susipažinti su unikaliu nauju projektu. Įgyvendinama „globaliosios Lietuvos“ vizija – muzikinis spektaklis vaikams, kurtas Amerikos lietuvių menininkų ir įjungiantis aukščiausios klasės Lietuvos teatro profesionalus planuoja įspūdingą premjerą 2022 m. vasario 20 d., Lemont High School Performing Arts Center salėje (Lemont, IL), o vasario 27 dieną visa grupė lankysis ir LOS ANDŽELE.

Režisierė Rūta Bunikytė (Čikaga, Boni ir Klaidas, Orfėjas pragare /Klaipėdos muzikinis teatras) ir aktorius Dominykas Vaitiekūnas (Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės legenda, Velnio nuotaka) iš Lietuvos atvyksta sudalyvauti šiame miuzikle kartu su Čikagos apylinkės talentais.

AŠ KITOKS – tai nuostabaus varliuko, vardu Tutis, istorija, kuris gimė kitoks negu kiti – ne žalias, o oranžinis. Siužetas pagal menininko Rolando Dabruko populiarią iliustruotą knygą vaikams (tuo pačiu pavadinimu), muzika kompozitoriaus Kęstučio Daugirdo, eilės Editos Kliučinskaitės.

Kviečiame jus paremti šio miuziklo pastatymą. Visi rėmėjai bus įrašyti miuziklo leidinyje, ir už aukas > $350 bus dovanojami Jums du bilietai į spektaklio premjerą.

Taip pat kviečiame Jus reklamuoti savo įmonę ar organizaciją leidinyje arba įkelti sveikinimą. Puslapio kaina – $200, pusė – $100, ketvirtis – $50. Užsakymus siųskite adresu miuziklas.as.kitoks@gmail.com iki sausio 30d. 2022. Dėkojame Jums už paramą šiam projektui, kuris nudžiugins ir praturtins ne tik Čikagos ir Los Andželo, bet ir kitų bendruomenių vaikus ir šeimas.


KŪRYBINĖ GRUPĖ

pasakos autorius ir scenografasRolandas DABRUKAS

scenarijaus autorėEdita KLIUČINSKAITĖ

kompozitoriusKęstutis DAUGIRDAS

režisierėRūta BUNIKYTĖ (LT)

prodiuserisŽygis JANUS

choreografėSandra KRUMHORN

scenografasSigis ŠNIRAS

koncertmeisterisMartynas MATUTIS


PAGRINDINIAI AKTORIAI

Dominykas VAITIEKŪNAS (LT) 

Agnė GIEDRAITYTĖ

Aušra JASAITĖ-PAULAUSKAS

Ramūnas PAULAUSKAS

Linas UMBRASAS


DAUGIAU APIE MIUZIKLĄ:

Parašykite komentarą

Rėmėjai