San Francisko lietuviai subūrė naują grupę – Lithuanians in bay Area (LBA)

04/08/2022

Sukūrėme naują grupę meetup.com platformoje – Lithuanians in Bay Area (LBA).

Kviečiame visus lietuvius ir tuos, kurie turi lietuviškų šaknų registruotis ir jungtis į šią grupę. Tai dar vienas kanalas bendravimui ir laiko leidimui kartu.

Grupės tikslas – suteikti galimybę susiburti lietuviams nedideliems, vietiniams renginiams, kuriems nereikia daug pasiruošimo, reikia tik NORO SUSITIKTI, BENDRAUTI IR DALYVAUTI!

Kaip tai veikia? Tarkim, šeima San Jose nusprendžia, kad už dviejų savaičių eis į parką daryti pikniką su vaikais, atsineš maisto, žais ir smagiai leis laiką. Ir ši šeima mielai laiką leistų kartu su kitais lietuviais. Jie į info@sflithuanians.com atsiunčia informaciją, o mes sukuriame renginio skelbimą, nurodome vietą kur visa tai bus, kada tai bus, kas ten vyks ir paskelbiame renginį. Visi užsiregistravę grupės nariai mato, kad ten bus piknikas už dviejų savaičių, nusprendžia dalyvauti, ir užsiregistuoja, kad dalyvaus renginyje. Kai jau prisiregistruoja žmonės eiti į pikniką ar kitą renginuką, komentaruose visi susirašinėja, pasidalina kas ką atsineš – kas malkų, kas mėsos, kas kamuolį, kas badmintono raketes ir t.t.

Pasibaigus renginiui visi gali pasidalinti įspūdžiais apie renginį ir nuotraukomis. Viskas! Su geromis emocijomis ir suradę naujų draugų laukiame sekančio renginio!

Registruokitės į grupę: www.meetup.com/lithuanians-in-bay/

Jei norite pasidalinti susibūrimu su bendruomene, rašykite info@sflithuanians.com.

Bendraukime!

Parašykite komentarą

Rėmėjai