Geriausios vaikų vasaros stovyklos

05/19/2023

Vaikų vasaros stovyklomis jau reikia pradėti rūpintis dabar. Jei planuojate šią vasarą skristi su šeima į Lietuvą, pristatome jums visas vasaros stovyklas Lietuvoje.

Geriausios vaikų vasaros stovyklos tai mūsų paruoštas mini gidas Jums. Dalinamės su Jumis atrinktu sąrašu pačių įvairiausių stovyklų Lietuvoje ir ne tik! Stovyklą išsirinkite pagal vaiko poreikius – galbūt jis svajoja praleisti vasarą kaime, tačiau tokio neturi. O galbūt visada svajojo išmokti važiuoti riedučiais, riedlente? Norėtų nukeliauti į kalnus ir išbandyti save žygiuose? Išmokti šokti, plaukti…

Šis mūsų straipsnis padės sužinoti, kokios yra geriausios vaikų stovyklos šią vasarą! Išsamus ir detaliai paruoštas stovyklų sąrašas padės Jums susipažinti su įdomiausiomis vaikų vasaros stovyklomis. O taip pat padės išsirinkti vieną ar net kelias pagal savo vaikų pomėgius ir poreikius.

Geriausios vaikų vasaros stovyklos 2023

„AKTYVUS STOVYKLAVIMAS“ 2023 metų vasaros stovyklos vaikams

„Aktyvus stovyklavimas“ vieni didžiausių vaikų ir jaunimo stovyklų organizatorių Lietuvoje. „Aktyvus stovyklavimas“ vaikams ir jaunimo siūlo išbandyti įvairias, aktyvias vasaros bei žiemos stovyklas įvairiuose Lietuvos miestuose. Visos „Aktyvaus stovyklavimo“ stovyklos orientuotas tik į aktyvias sporto šakas, aktyvią gyvenseną, judėjimą, gamtą. Buvimas tokiose stovyklose ugdo pasitikėjimą savimi, padeda įveikti savo baimes, užsispyrimus.

Stovyklų užsiėmimai vyksta pagal pasirinktą sporto šaką, žinoma atsižvelgiant į oro sąlygas. Jei oras visai netinkamas lauko veikloms, vyksta užsiėmimai viduje. Be pasirinktų sporto šakų taip pat rengiamos tinklinio, kvadrato, futbolo, orientacinės varžybos arba vaikai keliauja į žygius. Vakarais vaikai žaidžia „Protų mūšius“, vakaroja prie laužo, žiūri motyvacinius filmus ar filmuotą vaikų ir jaunimo medžiagą, po kurios vyksta aptarimai apie klaidas ar pažangas, kas verčia dar greičiau tobulėti.

Visų sporto šakų pamokas veda profesionalūs instruktoriai, jiems talkina vaikų numylėti ir ilgametę patirtį turintys stovyklų vadovai.

„Aktyvus stovyklavimas”

2023 metų vasarą vaikams „Aktyvus stovyklavimas” siūlo šias savaitės trukmės bei dienines stovyklas skirtinguose Lietuvos miestuose:

,,Aktyvus stovyklavimas” padės pamilti sportą – išsamus straipsnis apie visas „Aktyvus stovyklavimas” stovyklas.

Stovyklos vyksta: Lazdijų rajoneKlaipėdos rajoneVilniujeZarasuose ir Druskininkuose.

Stovyklos skirtos 8-18 metų vaikams (skirtingos stovyklos turi skirtingas amžiaus ribas).

Stovyklų tipas: dieninės ir su nakvyne.

Daugiau informacijos apie stovyklas galite rasti„AKTYVUS STOVYKLAVIMAS” internetiniame puslapyjeFacebook ir Instagram paskyrose.

Daugiau stovyklų rasite čia: STOVYKLOS

Parašykite komentarą

Rėmėjai