Lietuvos etnokultūrinių renginių gidas ir stovyklų sąrašas

06/15/2023

URM Globalios Lietuvos departamentas dalinasi aktualia Etninės kultūros globos tarybos informacija apie vasaros etnokultūrinius renginius ir stovyklas Lietuvoje.

  • Prasidėjus vasarai Etninės kultūros globos tarybos iniciatyva parengtas šių metų etnokultūrinių vasaros stovyklų sąrašas. Į jį įtrauktos vaikams, jaunimui arba suaugusiesiems skirtos stovyklos, kuriose skambės liaudies dainos, bus šokami tradiciniai šokiai, bus galimybė mokytis amatų ar gilintis į kitas liaudies žinijos sritis. Etnokultūrinių stovyklų sąrašą, kuriame pateikiama visa svarbiausia su stovyklomis susijusi informacija, rasite Etninės kultūros globos tarybos svetainėje.

Etnokultūrinės vasaros stovyklos: https://ekgt.lt/veiklos-sritys/etnokulturinis-ugdymas/etnokulturines-vasaros-stovyklos/

  • Etninės kultūros globos taryba taip pat dalijasi šią vasarą Lietuvoje vyksiančių etnokultūrinių renginių gidu. Tai svarbiausi šią vasarą vyksiantys etninės kultūros festivaliai, konkursai, kalendorinių švenčių susibūrimai. Gide rasite informaciją, kur ir kada šie renginiai vyks, nuorodas į renginių virtualias svetaines, kur skelbiama platesnė informacija.

Etnokultūrinių renginių gidas: https://ekgt.lt/Veiklos-sritys/Gidai/Vasara/

Dėl papildomos informacijos galite kreiptis el. paštu info@ekgt.lt arba į Etninės kultūros globos tarybos Facebook paskyrą.

Parašykite komentarą

Rėmėjai