Generaliniame konsulate Los Andžele įvyko Lietuvos ir JAV technologijų profesionalų susitikimas

07/26/2024

Liepos 18 d., generaliniame konsulate Los Andžele vyko tinklaveikos renginys “Empowering Innovation: Lithuanian Tech in Los Angeles”, kuris subūrė Lietuvos technologijų kompanijas, diasporos profesionalus ir JAV partnerius diskusijai apie galimybes Lietuvos verslui JAV Vakarų pakrantėje. Gausiai susirinkusius svečius pasveikino diplomatė Justina Jakavonytė ir komercijos atašė Mantas Zamžickas.

Nuoširdžiai dėkojame Lietuvos garbės konsulei Daiva Cekanauskas Navarrette už veiklos pristatymą ir naudingas įžvalgas, Geraldui Kasuliui už pasidalijimą įspūdinga lietuviško vienaragio Nord Security kelione JAV rinkoje, o Lietuvos aukštųjų technologijų įmonėms – FeetSee, Reiz Tech, Optoman, OIXIO Lithuania, TeleSoftas ir DocLogix – už ryžtą plėstis vienoje konkurencingiausių pasaulio rinkų. Džiaugiamės, kad susitikime dalyviai entuziastingai keitėsi idėjomis, mezgė naujus ryšius ir ieškojo bendradarbiavimo galimybių.

Ypatinga padėka mūsų partneriams – Inovacijų agentūrai, InnoHub Lietuva atstovams, Lithuanian American Business Association in Los Angeles profesionalų klubo nariams – už bendrystę bei naujų jungčių tarp Lietuvos ir JAV vakarų pakrantės kūrimą.

Nuotraukų galerijoje dalinamės renginio akimirkomis.

Parašykite komentarą

Rėmėjai