Mokytojai, su džiaugsmu pranešame, jog naujasis Pedagogas.lt skaitmeninio ugdymo turinio projektas mokytojams 𝐄𝐏𝐀𝐌𝐎𝐊𝐎𝐒 yra įtrauktas į Nacionalinės Švietimo Agentūros (NŠA) skaitmeninių mokymo priemonių sąrašą! Visą sąrašą rasite čia: https://bit.ly/3jmYVii

Tai reiškia, jog 𝐄𝐏𝐀𝐌𝐎𝐊𝐎𝐒 atitiko visus reikalavimus, keliamus skaitmeniniams mokymo(si) ištekliams, priemonėms, informacinių ir komunikacinių technologijų įrangai įsigyti bei mokytojų skaitmeniniam raštingumui tobulinti 𝐮𝐳̌ 𝐩𝐚𝐩𝐢𝐥𝐝𝐨𝐦𝐚𝐬 𝐦𝐨𝐤𝐲𝐦𝐨 𝐥𝐞̇𝐬̌𝐚𝐬, 𝐬𝐤𝐢𝐫𝐭𝐚𝐬 𝐬𝐤𝐚𝐢𝐭𝐦𝐞𝐧𝐢𝐧𝐢𝐨 𝐮𝐠𝐝𝐲𝐦𝐨 𝐩𝐥𝐞̇𝐭𝐫𝐚𝐢. 

Apie projektą:

Suprasdami Jums tenkančią didžiulę atsakomybę, o kartu ir milžinišką krūvį ruošiantis pamokoms, nepriklausomai kaip jos vyktų – klasėse ar nuotoliniu būdu, mes darome viską, kas mūsų jėgoms, kad tą krūvį palengvintume, o kartu ir padėtume Jums pravesti įdomias, įtraukias ir įsimintinas pamokas. 

Kas yra Epamoka? Epamoka, tai už Jus paruoštas skaitmeninis ugdymo turinys, kurį galite naudoti ugdant klasėje ar nuotoliniu būdu, 5-12 klasėse. 

Vienoje Epamokoje rasite:

1. Lektoriaus pasakojimą tam tikra tema. Šioje dalyje lektoriai parinkę įdomią bei įtraukią informaciją, tačiau tuo pačiu orientuotą į Bendrąsias ugdymo programas. 

2. Kiekvienoje Epamokoje rasite vieną arba dvi užduotis. Dažnu atveju, šios užduotys yra kūrybinės!

3. Šios Epamokos gausios vaizdine medžiaga, nuo kurios mokiniai negalės atitraukti akių, o Jums nereikės vargti ieškant vaizdo įrašų, iliustracijų ar nuotraukų!  

4. Epamoka trunka apie 10 minučių, tačiau Jūs patys tampate šios pamokos moderatoriais. Epamoka yra pagaminta patogiam valdymui, todėl iš 10 min., gali tapti 45 min.! 

5. Kiekvieną Epamoką kuria mokytojai-praktikai ir kartu ją paverčiame įtraukią bei šiuolaikišką pamoką. 

Epamokų turinys tik didės, tad netrukus čia išvysite ne tik muzikos, lietuvių kalbos ir istorijos Epamokas, bet ir matematikos, dailės, biologijos, fizikos, spec. poreikių ir kt.

Galite rinktis individualių pamokų paruoštukus arba reikiamo dalyko pamokų rinkinius, padėsiančius iškart pasiruošti visam pamokų skyriui! 
Naudodami 𝐄𝐏𝐀𝐌𝐎𝐊𝐀𝐒 įprastinių ir nuotolinių pamokų metu, paįvairinsite ir praturtinsite savo pamokų turinį, o papildomas interaktyvus turinys sudomins ir pradžiugins mokinius. 

Mokytojai, pasiruoškite savo pamokoms džiugiai, lengvai ir įdomiai! 

Jei ir Jūs norėtumėte tapti šio projekto dalimi – susisiekite epamokos@pedagogas.lt.

Daugiau apie NŠA skaitmenines mokymo(si) priemones: https://bit.ly/3koTpNM

Visas 𝐄𝐏𝐀𝐌𝐎𝐊𝐀𝐒 rasite čia: https://epamokos.pedagogas.lt

Parašykite komentarą

Rėmėjai