A+A Rimvydas Eugenijus Mulokas užmigo ir iškeliavo po sunkios ligos 2021m. kovo 14 d.

Rimas gimė 1942 metais, sausio 28 d. Vilniuje, Jono Muloko ir Jadvygos Sakalauskaitės-Mulokienės šeimoje. Mulokų šeima per karą pasitraukė į vakarus, trumpam apsigyveno Austrijoj ir 1944 metais Augsburge. Po karo atvykę į Ameriką apsigyveno East St. Louis ir Čikagoje. Rimas baigė architektūrą University of Illinois, Urbana-Champaign 1966 metais. Studijų metu sutiko savo būsimą žmoną Rūtą Raulinaitytę ir 1964 metais apsivedė. Po universiteto Rimas dirbo kaip architektas Čikagoje kur gimė pirma dukra Undinė 1969 metais. Su darbu persikėlė į New Jersey ir po to 1972 metais į Kaliforniją. 1973 metais Rimas su Rūta susilaukė antros dukros Rimos, o 1979 metais trečios dukros Aušros.

Rimas Mulokas su dukromis Undine, Aušra ir Rima
Rimas ir Rūta Mulokai

1977 metais Santa Monikoje su tėvu Architektu Jonu Muloku sudarė architektų bendrovę ir kartu dirbo. Po tėvo mirties Rimas toliau projektavo ir statė Los Angeles ir aplylinkėse.

Rimas labai mėgo keliauti. Jis su Rūta apkeliavo visą pasaulį ir dar keliavo su vaikais ir anūkais. Rimas mylėjo gyvenimą, mokėjo šypsotis, bendrauti, juoktis, baliavoti, gyventi čia ir dabar. Jis nieko nepraleido, dalyvavo visur, visada ir aktyviai, ypatingai lietuvių veikloje. Jis buvo žmogus begalinio optimizmo, dosnumo ir humoro. Jis mylėjo savo šeimą, draugus ir savo tevynę Lietuvą ir jos krepšinį.

Rimas ir Rūta Mulokai su Sabonių šeima

Liūdesyje paliko žmoną Rūtą, dukrą Undinę su vyru Karigaila Petruliu, anūkes Gabiją, Dainavą ir Breką Petrulytes, dukrą Rimą su vyru Christopher Clarke, anūkus Liuciją ir Maksimą, dukrą Aušrą su vyru Mischa Hassan, anūkus Luką, Ailą ir Kieran, brolį Dainių su šeima bei giminaičius Lietuvoje, Australijoje, Kanadoje ir Amerikoje.

Rimas Mulokas su žmona Rūta ir dukromis Undine, Rima ir Aušra
Rimas Mulokas su šeima
Rimas Mulokas su šeima

Atsisveikinimas įvyks Forest Lawn, Glendale CA, balandžio 14 d. 9:30 val. ryto. Vietoje gėlių prašome aukoti anūkų mėgiamiausiom stovyklom Rimo Muloko atminimui:

Rambyno Stovyklai (Lithuanian Scouts Association)

2808 Santa Monica Blvd., Santa

Monica, CA 90404

Dainavos Stovyklai (Camp Dainava)

c/o Gytis Mikulionis,

1315 Santa Rosa,

Wheaton, IL 60187


Prašome visus pažystamus ir draugus prisiminti maldose.

Liūdinti šeima.

2 komentarai

  • AMANDAS RAGAUSKAS

    Užuojauta visai šeimai.

  • Jurate Venckiene

    Labai pasigesime Rimo originalumo ir kurybingo aktyvumo musu visuomeneje. Su malda ir meile, siunciu gilia uzuojauta visai seimai.

Parašykite komentarą

Rėmėjai