The Matulionis mural is a symbol of Lithuanian courage, sacrifice and fidelity to Catholic faith, to commemorate 80 years of Lithuanian heritage and St. Casimir Parish community.

There are 70 (12×12) major tiles, available for sponsors and your name or loved one will be hand inscribed on a voto (heart shaped 7×10 tile) to be placed next to the mural. This is a Lithuanian tradition commonly placed around religious icons in thanksgiving of answered prayers or memory of a loved one.

The mural is being prepared by a renowned liturgical artist of 35 years, with major works at the Cathedral of Our Lady of the Angels and churches in the Archdiocese of Los Angeles.

The extended deadline for submission is August 31, 2021. If you already sent the initial contribution and would like to fulfill the full donation for the tile, call the parish office to make arrangements at (323) 664-4660.

2 komentarai

  • Rolandas Giedraitis

    Gražus projektas ir tai vienas iš kelių. Dėl ateities, ar ne verta būtu pasitarti su parapijiečiams kas jiem yra aktualu pagerinti, pataisyti ar naujai įkurti? Šiom dienom lengva būtu tokia apklausa sukurti elektroniniu būdu, o jeigu tas kai kuriem nepatogu, tai ir paprastu paštu. Žinoma, klebono nuomuonė daugiausiai svorio turės.

  • Tomas Karanauskas

    Kai pristatėme projektą, tiek lietuviai, tiek įvairių tautybių parapijiečiai atsiliepė apie palaimintąjį Teofiliaus Matulionio freską. Tegul šis projektas
    yra įkvėpimas visiems, kurie kenčia persekiojimus ir toliau gina savo katalikų tikėjimą. Meldžiamės, kad Šv. Kazimiero parapijiečiai gyventų savo tikėjimu ir būtų Kristaus šviesa savo bendruomenėse.

Parašykite komentarą

Rėmėjai