Aldona Kudirkienė

JAV LB Švietimo taryba kasmet skiria Nusipelniusio Mokytojo premiją ilgus metus JAV lietuviškam švietimui atsidavusiam asmeniui. Premijos tikslas: atkreipti dėmesį į uoliai tarnavusius mūsų mokytojus/as ir, tuo būdu, puoselėti mokytojų ilgalaikį atsidavimą lietuviškam švietimui. Mecenatas – Lietuvių Fondas.

2021 metų Nusipelniusio Mokytojo premija skiriama 40 metų išdirbusiai Los Angeles Šv. Kazimiero Lituanistinėje Mokykloje mokytojai Aldonai Kudirkienei.

Aldona dirbo beveik kiekvienoje šeštadieninės mokyklos klasėje ir paskutiniuosius dvidešimt metų yra Suaugusių klasės lietuvių kalbos mokytoja. Mokykla ir jos mokiniai dėkoja Aldonai už daugelio metų ištikimybę ir meilę lietuvių kalbai ir mokyklai. Sveikiname Aldoną, linkėdami ir toliau supažindinti vyresnius studentus su mūsų gražia lietuvių kalba. Valio !

3 komentarai

  • Liuda Avizoniene

    Bravo, bravo Aldona Kudirkiene. Ji testa samo diplomato tevelio darba. Kan daugiau toku pasisventusiu mokytoju rastusi , daug daugiau vaiku, visame pasaulyje, laisvai kalbetu savo tevu kalba. Man tik gaila, kad
    Utah nera tikros Lietuva ir lietuviu kultura gerbianciu, veikliu zmoniu. Butu taip smagu perziuret Mariupol filma.

  • Vitalis Petrusis

    Miela Aldošiuk, Sveikinu ir džiaugiuosi, už įvertinimą tavo neikainuojamą įnašą į mūsų mokyklą per tiek metų! Nuoširdžiai, Tulė

  • Birutė Prasauskienė

    Sveikinu, Aldona. Tu tikrai verta šios premijos.

Parašykite komentarą

Rėmėjai