LISS programoje dalyvaujanti Gabija Petrulytė sako šios vasaros niekada nepamiršianti

07/29/2022

LISS programos dalyvė Gabija Petrulis, studijuojanti tarptautinius santykius George Washington Universitete, praktiką atliko BPTI – Baltijos pažangių technologijų institutas.

Gabija sako:”Pabuvus keletą vasarų toli nuo Lietuvos ir toli nuo lietuvių susibūrimų, labai troškau grįžti ten, kur jaučiuosi labiausiai patenkinta ir laimingiausia. Į LISS programą užsiregistravau nežinodama ko tikėtis, bet labai norėjau nepamirštamos vasaros. Neabejotinai turėjau vasarą, kurios nepamiršiu niekada – nuo ​​susitikimų su įkvepiančiais politikais ir lyderiais, kultūrinės veiklos, kuri nebūtų įmanoma be LISS programos iki susitikimų su lietuviais iš visos šalies. Aš naujai pradėjau vertini savo Tėvynę, kurią taip pažinti galėjau tik gyvendama ir dirbdama čia – tokioje ypatingoje šalyje kaip Lietuva. Mano praktika BPTI buvo tokia, kurios niekada nepamiršiu, o tai, ko išmokau, nekantrauju perkelti į profesinę sritį, tikiuosi, darbe, kuris atspindi mano praktiką ir vienija meilę Amerikai ir Lietuvai. Būsiu amžinai dėkinga už šią galimybę ir ypač dėkoju Lietuvių Fondas – Lithuanian Foundation, Inc. už begalinį palaikymą”.

Tariame nuoširdų ačiū BPTI už suteiktas profesines žinias studentei! Linkime Gabijai sėkmės ir su nekantrumu laukiame pasirodant Lietuvos ir tarptautiniuose leidiniuose Gabijos parengto publicistinio straipsnio apie JAV ir Lietuvos tarptautinius santykius 🇱🇹🇺🇸.

Parašykite komentarą

Rėmėjai