Renginiai kraunami

« All Renginiai

  • Šis renginys jau įvyko.

Deimantinis Lietuvių Fondo Pokylis, Lemont, IL

5 lapkričio, 2022 @ 5:30 pm - 6 lapkričio, 2022 @ 12:00 am

$100

Lietuvių Fondas (LF) švenčia deimantinę sukaktį. 2022 m. lapkričio 5 d. Lietuvių Fondo nariai, rėmėjai, aukotojai, įvairių lietuviškų organizacijų ir JAV LB atstovai, LF stipendininkai rinksis į jubiliejinį LF pokylį. Šiandien LF yra neabejotinai svarbi ir įtakinga organizacija tiek išeivijoje, tiek Lietuvoje. Be 60-mečio Fondo neįsivaizduojame lietuviškos veiklos. Sveikindamas visus su gražia sukaktimi Lietuvių Fondas pokylio svečiams dovanoja koncertą. Jums koncertuos grupė iš Lietuvos IL SENSO (liet. – „Prasmė“). www.youtube.com/IL_SENSO_vaikyste

https://www.youtube.com/IL_SENSO_dekoju

Sopranai Indrė Anankaitė, Ieva Barbora Juozapaitytė ir tenorai Laimonas Bendaravičius bei Kasparas Damulis susibūrė į bendrą grupę, vardan bendrų tikslų: eiti pirmyn, nesustoti tikėti ir puoselėti bei skleisti muzikos grožį. Po vieną jaunieji solistai koncertuoja jau daugelį metų ir turi sceninės patirties ne tik didžiosiose scenose, bet ir televizijos projektuose.

Indrė Anankaitė. Nuostabaus balso savininkė, lietuviškąja Celine Dion tituluojama Indrė Anankaitė, yra pelniusi ne vieną apdovanojimą tarptautiniuose dainininkų konkursuose Italijoje, Suomijoje, Lenkijoje ir kt. Šiandien ji aktyviai dalyvauja Lietuvos nacionalinio  operos ir baleto teatro, Dalios Ibelhauptaitės režisuojamuose „Vilnius City Opera“ ir kitų teatrų pastatymuose, atlieka vieną pagrindinių vaidmenų stulbinamą pasaulinį pasisekimą pelniusioje operoje “Have A Good Day” (liet. „Geros dienos”).
Eglė Barbora Juozapaitytė. Baigusi Lietuvos muzikos ir teatro akademiją solistė Eglė Barbora Juozapaitytė dainavimo mokėsi Helsinkio menų universiteto Sibelijaus akademijoje (Suomija). I. B. Juozapaitytė savo profesinius įgūdžius nuolat tobulina įvairiuose meistriškumo kursuose Lietuvoje ir užsienyje: 2017 m. dalyvavo „London Master Classes“, Manchester (Jungtinė Karalystė), 2022 m. Italijoje (Teatro Massimo Bellini) ir kt. Juozapaitytė ­dirba LNOB teatre, nuolat dalyvauja įvairiuose televizijos koncertuose ir muzikiniuose projektuose, veda muzikinius renginius ir TV laidas.
Laimonas Bendaravičius. Laimonas Bendaravičius klasikinio dainavimo mokėsi Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje. Nuo 2011 metų L. Bendaravičius aktyviai dalyvauja „SHMF Choir academy“ projektuose Vokietijoje, Kinijoje, Pietų Korėjoje bei dirba su tokiais dirigentais kaip E. Whitacre, C. Eschenbach, R. Beck ir kt. Laimonas kaip solistas koncertuoja su valstybiniu choru „Vilnius“ (vyr. dirigentas Artūras Dambrauskas). Nuo 2017 m. ansamblio „Quorum“ narys. Savo jėgas Laimonas išbandė ir televizijos amplua – 2014 m. LRT Didžiojoje studijoje vedė „Didįjį muzikų paradą“.
Kasparas Damulis. Muzikinių žinių Kasparas Damulis sėmėsi iš pačių geriausių. Muzikos ir teatro akademijoje jo dėstytoju buvo Virgilijus Noreika, vėliau studijos ir darbai tęsėsi Italijoje. K. Damulis – galingo balso savininkas, operos solistas. Jis debiutavo 2015 m. operoje ,,Traviata“ Gastono vaidmeniu. Taip pat atliko operetėje „Šikšnosparnis“ Alfredo partiją, operoje ,,Eugenijus Oneginas‘‘ – Trike. Dalyvavo TV projektuose ir koncertuose. Šiuo metu Lietuvos ir Italijos operos teatruose pasirodantis atlikėjas nusprendė savo jėgas išmėginti ir kiek kitokiame žanre.

Jubiliejinis pokylis – tai nuoširdus ačiū tūkstančiams aukotojų, kurių steigiami vardiniai fondai, testamentiniai palikimai ir aukos leidžia Lietuvių Fondui kasmet skirti paramą lietuvybei ir lietuviškai studentijai. Visų jų dosnumo dėka Fondas gyvuoja ir šiandien.

Kviečiame užsisakyti vietas į jubiliejinį Lietuvių Fondo pokylį!

♦♦♦

Šeštadienis, 2022 m. lapkričio 5 d.
Pasaulio lietuvių centras
14911 127th St., Lemont, IL 60439

Renginio programa:
5:30 val. v. pabendravimas
6:30 val. v. koncertas
7:30 val. v. šventinė vakarienė, šokiai

Bilietai:
$100 (gėrimai įskaičiuoti į kainą); $60 – jaunimui iki 21 m.

RSVP: iki spalio 28 d.

Vietas pokylyje užsisakyti galite:

1. Paskambinus tel. (630) 257-1616;
2.  Atsisiuntus, užpildžius šią užsakymo formą  ir kartu su mokesčiu grąžinus į LF raštinę;
3.  Mokant kredito kortele, naudojantis saugaus atsiskaitymo sistema „PayPal“.  (Atkreipkite dėmesį, kad jums nereikia turėti sąskaitos „PayPal“ sistemoje).

Deimantinis Lietuvių Fondo pokylis

Informacija

Pradžia:
5 lapkričio, 2022 @ 5:30 pm
Pabaiga:
6 lapkričio, 2022 @ 12:00 am
Cost:
$100
Renginys kategorija:
, , , , , , , ,
Renginys Tags:
, ,
Interneto svetainė:
https://www.lithuanianfoundation.org/LT/deimantinis-lietuviu-fondo-pokylis/

Organizatorius

Lietuvių Fondas

Vieta

Pasaulio Lietuvių Centras
14911 127th St.
Lemont, IL 60439 Jungtinės Amerikos Valstijos
+ Google Map
Phone
630-257-1616
View Vieta Website

Rėmėjai