Gruodžio 17 dieną San Francisko lituanistinė mokykla „Genys” atšventė dar vieną sėkmingą kalėdinę šventę „Žiemos Šventę”.

Organizacinis šventės komitetas visiems širdingai dėkoja ir kviečia šventės akimirkomis pasidžiaugti pasižiūrėjus nuotraukų galeriją: „Labai džiaugiamės, kad taip gausiai ir nuoširdžiai dalyvavote Žiemos šventėje! Buvo labai smagu, nes mūsų visų širdis šildė Jūsų dėmesys, pagalba ir nuošidžios padėkos mokytojams. Už tai esame Jums labai dėkingi. Tikimės, kad vaikų pasirodymas Žiemos šventėje jus džiugino ir džiaugiamės galėdami kiekvienam vaikui išdalinti po knygiuką ir mažą žaisliuką. Smagu buvo patyti ir pačius tėvelius ir mokytojus dalyvavaujančius spektaklyje. Mes visi stebėjomės tėvelių lankstumo ir aktorystės talentais.

❤ Ačiū mokytojai Aurelijai už nuostabius kankorėžius Ukrainos paramai.

❤ Širdingas ačiū visoms mokytojoms už originalias idėjas ir sumanymus kuriuos matėte spektaklyje.

❤ Ačiū tėvų komitetui ir Štaraičių šeimai koordinuojant ir įgyvendinant visus šventės paruošiamuosius darbus.

❤ Širdingas ačiū mokytojai Vanesai, kuri kiekvienas metais turėdama dvi repeticjas daro stebuklus su mūsų vaikais!

❤ Taip pat dėkojame San Francisko Lietuvių Bendruomenei #sflithuanians už kasmetinę finansinę paramą mūsų mokyklai. Be bendruomenės paramos, mūsų vaikų ir tėvelių mes neišsilaikytume. Širdingai ačiū, kad dalyvaujate ir mus remiate.

Už užfiksuotas šventės akimirkas dėkojame Kamilei ir Yonathan Lim (visas 350+ nuotraukas rasite čia): https://drive.google.com/…/16RWgo-uKaMAJpi6Ib5jQt…

Linksmų Šv. Kalėdų ir Laimingų 2023 Naujųjų Metų!”

Parašykite komentarą

Rėmėjai