JAV LB Švietimo taryba skelbia 2023 metų Gintarinio obuoliuko ir Nusipelniusio Švietėjo konkursą

01/13/2023

Priimame pasiūlymus „Gintarinio obuoliuko” ir „Nusipelniusio Švietėjo” premijoms laimėti. Galite siūlyti darželio – 12 klasių mokytojus, dirbančius JAV lituanistinėse mokyklose.

Gintarinio obuoliuko premios tikslas – suteikti Švietimo tarybai progą pagerbti mokytojus, kurie uoliai dirba JAV lituanistinėje mokykloje daugiau nei penkis metus. Norime pagerbti kūrybingą mokytoją, kuris pasižymi entuziazmu, sąžiningumu ir pasiaukojimu savo mokiniams bei lituanistinės mokyklos bendruomenei. Mokytojas, kuris naudoja įvairius mokymo metodus, ugdymo programas, motyvuoja mokinius, tėvelius, puoselėja mokinių lietuvybę ir tapatybę, skatina mokinius dalyvauti mokyklos renginiuose, dalinasi patirtimi, kaip dirbti nuotoliniu būdu, organizuoja mokymus.

Premijos $1500 mecenatas yra Lietuvių Fondas. Švietimo taryba vertina ir renka Gintarinio Obuoliuko ir Nusipelniusio Švietėjo laimėtojus. Vertinant visų kandidatų pasiruošimą ir medžiagos pateikimą, JAV LB Švietimo tarybos vajaus surinktų lėšų, bus paskirta visiems dalyvavusiems kandidatams. Jei kandidatas, jau buvo pateikęs savo medžiagą Gintarinio Obuoliuko premijai, atnaujinus medžiagą, gali vėl pateikti konkursui. Rekomendaciniai laiškai turi būti parašyti iš naujo.

2023 m. sausio 15 d. – paskutinė diena siūlyti kandidatus „Gintarinio obuoliuko” konkursui.
2023 m. kovo 10 d. – paskutinė diena „Gintarinio obuoliuko” kandidatams atsiųsti visą medžiagą.

Siųsti el. paštu: amotto@svietimotaryba.org

Parašykite komentarą

Rėmėjai