Renginiai kraunami

« All Renginiai

  • Šis renginys jau įvyko.

Poetės Birutės Grašytės-Black knygos pristatymas ir poezijos vakaras, San Diegas

4 lapkričio, 2023 @ 5:00 pm - 7:00 pm

LT
Kviečiame visus į talentingosios San Diego lietuvių bendruomenės narės, mokytojos ir poetės Birutės Grašytės-Black knygos “Sumokėjau alyvmedžio lapais” pristatymą ir poezijos vakarą.
Lietuvoje knygos rankraštis laimėjo Rašytojų sąjungos Pirmosios knygos konkursą, o knyga apdovanota Zigmo Gaidamavičiaus-Gėlės ir Jaunojo jotvingio premijomis bei nominuota Metų knygos rinkimuose.
Vakaro metu susitiksite su autore, paklausysite poezijos, turėsite galimybę įsigyti naująją jos knygą, o norint ir pasidalinti savo kūryba.
Taip pat turėsite progą pasidairyti po autorės, mados žurnalistės ir iliustratorės Lauros Latour mados iliustracijų parodą.
Vakaro pagrindinė kalba – lietuvių, tačiau keletas autorės eilėraščių yra išversti į anglų kalbą ir ji juos mielai paskaitys.
Renginys nemokamas. Gėrimai ir vaišės už simbolinę auką.
EN
Join us for an enchanting evening as we celebrate the launch of a captivating new poetry book by the talented author Birute Grasyte-Black.
Main event language will be Lithuanian but some of the poems are translated in English. Author will be happy to share them!

Organizatoriai

San Diego lietuvių bendruomenė
Vitalija Ar

Vieta

1197 Whispering Water Dr, San Marcos, CA 92078

Rėmėjai