30 geriausių restoranų Lietuvoje

06/08/2018

„30 geriausių restoranų“ apjungia gastronomijos ekspertus ir profesionalus vieningam balsavimui ir kasmet skelbia geriausių šalies restoranų 30-uką. Projektą organizuoja Gero maisto akademija kartu su Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacija, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija bei žurnalu „Geras skonis“.

Vertinti ir išrinkti geriausių šalies restoranų buvo suburta Gero maisto akademija, kurioje yra virš 130 maisto industrijos profesionalų: geriausi Lietuvos šefai, restoranų savininkai, apie industriją rašantys žurnalistai, someljė, įžvalgiausi pietautojai ir vakarieniautojai bei kiti industrijos ekspertai – visi jie atidavė savo balsą vertindami Lietuvos restoranus. Pasitelkdami savo patirtį ir profesionalumą, akademijos nariai įvertina Lietuvos restoranų maistą ir jo patiekimą, taip pat atsižvelgia į aptarnavimo kokybę bei aplinką.

Šiais metais geriausiųjų sąraše –  net 18 restoranų iš Vilniaus. Į trisdešimtuką taip pat pateko restoranai Kaune, Klaipėdoje, Trakuose, Druskininkuose, Palangoje, Nidoje ir Ventės rage.

Visą 2018 m. geriausių restoranų sąrašą rasite čia.

 

Parašykite komentarą

Rėmėjai