Renginiai kraunami

« All Renginiai

  • Šis renginys jau įvyko.

Pavasarinė verbų mugė Los Andžele

14 balandžio, 2019 @ 12:00 pm - 4:00 pm

Kviečiame į jau ketvirtąją ir tradicine tapusią Pavasarinę Verbų Mugę. Mugė vyks Verbų Sekmadienį, balandžio 14 dieną, Šv. Kazimiero Parapijoje.

Verbų Mugėje bus galima įsigyti lietuviškų verbų, įvairaus grožio, nuostabių, originalių! Taip pat galėsite įsigyti keptų, saldžių, sūrių, rūkytų skanėstų savo lietuviškam Velykiniam stalui, pasigardžiuoti lietuvišku maistu, paragauti lietuviškų gėrimų, susipažinti ir pabendrauti su menininkais ir meistrais, įsigyti jų dirbinių, natūralios rankų darbo kosmetikos, paveikslų, paveiksliukų, atviručių, lietuviškos atributikos.

Jūsų laukia gyva muzika! Mažieji taip pat bus užimti ir turės daug gražios ir įdomios veiklos. Bus prizų ir siurprizų! Šio Šv. Kazimiero parapijos renginio tikslas – suburti lietuvius ir Lietuvos draugus lietuviškuose Los Andželo namuose, bei parodyti, kiek čia turime talentingų žmonių ir smulkaus verslo.

 

Įėjimas nemokamas! Jei turite ką parduoti – dalyvaukite mugėje. Jei pažįstate talentingų žmonių, kurie užsiima namudine veikla, kvieskite dalyvauti. Norėdami registruotis ar pasiteirauti, skambinkite Linai Kajotienei tel.: 310 526 1456 arba rašykite lina727@gmail.com.

Laukiame mažų ir didelių, jaunų ir vyresnių. Bus gera ir smagu visiems!

Informacija

Date:
14 balandžio, 2019
Laikas:
12:00 pm - 4:00 pm
Renginys kategorija:

Vieta

Šv. Kazimiero parapija Los Andžele
2718 St George St
Los Angeles, CA 90027 United States
+ Google Map

Rėmėjai