Renginiai kraunami

« All Renginiai

  • Šis renginys jau įvyko.

Filmas „Valstybės paslaptis“ ir susitikimas su režisieriumi D.Ulvydu

27 spalio, 2019 @ 1:30 pm - 3:30 pm

$10

Generalinis konsulatas Los Andžele ir Lithuanian American Business Association in Los Angeles kviečia pasinaudoti išskirtine proga susitikti su garsiu Lietuvos režisieriumi Donatas Ulvydas bei pamatyti vieną naujausių jo filmų „Valstybės paslaptis“! Pagrindinė šios intriguojančios dokumentinės juostos herojė – kadenciją baigusi Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Tai filmas, pasakojantis, kas vyko ir tebevyksta mūsų valstybėje: netikėtos svarbiausių 2009–2019 metų įvykių atomazgos, nepaaiškintos aplinkybės, netipiški sprendimai, politinio gyvenimo detalės, apie kurias net slaptosios pažymos dažniausiai nutyli. Taip pat vertybėmis grįstos lyderystės kaina ir nacionalinio orumo paslaptis. Gyvenimas „prie Dalios Grybauskaitės” ir pačios Prezidentės gyvenimas. Ką iš tikrųjų reiškė Prezidentės „linkėjimai”, ką apie tiesmuką Prezidentę kalba Lietuvoje, Europoje ir Amerikoje? Koks ji žmogus?

Kadencijai baigiantis ir pati Prezidentė buvo atviresnė, jau ne kiekvienas pokalbis buvo su perspėjimu – kalbėsimės off the record (ne įrašui ir ne citavimui). Atviras dokumentinis filmas „Valstybės paslaptis” padės ne tik pasinerti į istorinius vieno valstybės dešimtmečio įvykius, praskleis žiūrovams Prezidentūros užkulisius, bet ir leis suprasti valstybės valdymo ypatumus, pajusti asmenybės ir charakterio jėgą.

Susitikimas su režisieriumi taps puikia proga sužinoti šio filmo kūrimo užkulisius bei užduoti visus rūpimus klausimus.

D. Ulvydas šiais metais pristatė naujausią filmą „Ir visi jų vyrai“, 2017 metais pasirodė jo kurta juosta „Emilija iš laisvės alėjos“, daug liaupsių sulaukė vaidybinis kino filmas „Tadas Blinda. Pradžia“.

„Lithuanian American Business Association in Los Angeles” renkama auka – 10 $ – bus skirta režisieriaus kelionės išlaidoms padengti.

Informacija

Date:
27 spalio, 2019
Laikas:
1:30 pm - 3:30 pm
Cost:
$10
Renginys kategorija:
,

Vieta

Šv. Kazimiero parapija Los Andžele
2718 St George St
Los Angeles, CA 90027 United States
+ Google Map

Rėmėjai