06/08/2017
Su džiaugsmu ir šiek tiek nerimaudamas pranešu, kad gaunate paskutinį naujienlaiškį šiame formate. Prieš pusantrų metų pradėjome kaupti Vakarų pakrantės lietuviškų renginių kalendorių ir pristatyti naujai įsteigto konsulato darbą. Tuomet neįsivaizdavome, kad šis naujienlaiškis taps toks reikalingas ir toks populiarus lietuvių tarpe. Mes peraugome šį formatą - informacijos yra tiek daug, kad ji netelpa į tuos kelis puslapius, kuriuos gaunate elektroniniu paštu penktadieniais.

Su džiaugsmu ir šiek tiek nerimaudamas pranešu, kad gaunate paskutinį naujienlaiškį šiame formate. Prieš pusantrų metų pradėjome kaupti Vakarų pakrantės lietuviškų renginių kalendorių ir pristatyti naujai įsteigto konsulato darbą. Tuomet neįsivaizdavome, kad šis naujienlaiškis taps toks reikalingas ir toks populiarus lietuvių tarpe. Mes peraugome šį formatą – informacijos yra tiek daug, kad ji netelpa į tuos kelis puslapius, kuriuos gaunate elektroniniu paštu penktadieniais.

Nuo kitos savaitės Jūsų lauks naujas – internetinis – tinklaraštis, kuriame rasite patogesnį, išmanesnį renginių kalendorių, matysite praėjusių renginių nuotraukų galerijas, galėsite komentuoti bei dalintis su draugais.

Penktadieniais, kaip visuomet, gausite mūsų naujienlaiškį, kuriame pristatysime per savaitę atsinaujinusį tinklaraštį.

Ta proga atnaujiname pavadinimą – nuo kitos savaitės jis bus “Vakarų vėjai”. Šį pavadinimą vienas iš mūsų skaitytojų pasiūlė anoniminės apklausos metu. Kviečiu anonimą prisistatyti, ir kaip prizą už tokį šaunų pavadinimą mielai pakviesiu pietų. Lauksiu žinios!

Jau turbūt supratote, kad tuo pačiu pristatau ir dar vieną naują lietuvišką žodį “tinklaraštis”. Angliškai tai yra vadinama blog, ir tai paprastai apibūdina neformalų autoriaus bendravimą internetinėje erdvėje. Tikiuosi, kad mums taip pat pavyks išlaikyti šią gražią bendravimo formą “Vakarų vėjuose”!

Parašykite komentarą

Rėmėjai