06/16/2017

Šiandien pirmą kartą skaitote mūsų naujienlaiškį nauju – tinklaraščio – formatu, todėl norėčiau pristatyti, ką Jūs jame rasite.

Kartą per savaitę rasite mano žodį, kuriame apžvelgsiu nuveiktus darbus, Lietuvos aktualijas, artėjančius svarbius renginius.

Visiškai pasikeičia artėjančių renginių kalendorius, jis tampa interaktyvus – jame galėsite pamatyti renginio aprašymą, susisiekti su organizatoriais, pamatyti renginio vietą žemėlapyje ir išsisaugoti renginio laiką ir adresą savo asmeniniame kalendoriuje telefone ar kompiuteryje.

Naujienų iš Lietuvos skiltyje rasite Užsienio reikalų ministerijos atrinktas jums aktualias savaitės naujienas apie Lietuvos užsienio politiką, ekonomiką, vidaus gyvenimą.

Įvedame naują skiltį „Galerijos“. Ten talpinsime Jūsų darytas nuotraukas iš lietuviškų renginių visoje Vakarų pakrantėje.

Išlieka tradicinės skiltys „Šventės ir tradicijos“ ir „Konsulinis langelis“, o ateityje tikimės įvesti ir naujas temas.

Skirtingai nuo buvusio naujienlaiškio, kuris išeidavo kartą per savaitę, šis mūsų tinklaraštis bus pildomas nuolat. Gavę naujų nuotraukų ar informaciją apie naują renginį, mes iš karto patalpinsime internete. Kita svarbi naujovė – jūs galėsite kiekvieną tekstą, renginį ar nuotraukas išplatinti savo socialiniais tinklais (Facebook, Twitter) ar išsiųsti savo elektroniniu paštu, tuo būdu dar daugiau žmonių sužinos apie verdantį lietuvišką gyvenimą. Taip pat stengsimės, kad apsilankymas tinklaraštyje būtų naudingas lietuviškai nekalbantiems tautiečiams ar Lietuvos draugams ir bent dalį informacijos pateiksime anglų kalba. Pradėsime nuo renginių pavadinimų ir skelbimų anglų kalba, vėliau bus daugiau.

Na, o kad neužmirštumėte apsilankyti mūsų tinklaraštyje, kiekvieną penktadienį gausite elektroninį laišką su nuorodomis į naujus tekstus, renginius ar nuotraukas 🙂

Gero skaitymo!

2 komentarai

Parašykite komentarą

Rėmėjai