J. Brazdžionis knygos pristatymas San Franciske

02/17/2020

Vasario 15d. San Francisko lituanistinėje mokykloje „ Genys “ lankėsi svečiai iš Los Andželo. Justina Brazdžionis pristatė savo lietuvių – anglų kalbomis parašytą knygą „Nėjus ir Amadėjus“ . Pilna salė sugužėjo ne tik vaikų, bet ir tėvų. Skambėjo dainos, lijo lietus, iš rankų į rankas keliavo laiškas ir net sniego gniūžtėmis buvo galima pažaisti.

„Nėjus ir Amadėjus. Neo & Amadeo. Knygelė apie tikrąjį džiaugsmą anglų-lietuvių kalbomis” – tai trumpa edukacinė pasaka vaikams nuo 2 iki 100 metų apie dviejų geriausių draugų angelų draugystę. Pasaka moko skaitytojus vertinti draugus ir mokytis džiaugtis kasdieniais dalykais. Pasakos veiksmas vyksta dviejose šalyse – Gražiojoje ir Karštojoje. Tai daugelio šių laikų skaitytojų realybė, kai jausmus jiems tenka dalyti skirtingose šalyse gyvenantiems artimiesiems. Knygelėje jdėtas trumpas anglų – lietuvių Gražiosios šalies angelų žodynėlis. Autorė žada apie dviejų angelų nuotykius pasakoti ir kitose knygelėse.

Justina G. Brazdžionis gim. 1983 m. Biržuose, aktorė. Nuo 2006 m. gyvena Los Andžele (JAV). Augina du sūnelius. Yra meno jmonės „Just Millin’ Around” jkūrėja. Tai pirmoji Justinos knygelė, parašyta anglu ir lietuviu kalbomis.

Nuotraukų albumas:

Komentarų: 1

  • AMANDAS RAGAUSKAS

    Dėkojame „Genio” lituanistinei mokyklai už nuoširdų priėmimą. JMA teatras.

Parašykite komentarą

Rėmėjai