Kanadoje gimusi, JAV gyvenanti garsi Holivudo aktorė Ruta Lee niekada nepamiršo savo lietuviškų šaknų ir gimtosios kalbos, atidžiai stebi įvykius Lietuvoje ir nuoširdžiai rūpinasi mūsų šalies ateitimi. Pernai pirmą kartą išbandžiusi balsavimą paštu, Ruta Lee jau užsiregistravo balsavimui ir artėjančiuose Seimo rinkimuose bei ragina viso pasaulio lietuvius nedelsti ir pasekti jos pavyzdžiu.

https://www.facebook.com/584571511680810/videos/308919380329006/

Prisijunkite prie neabejingų ir pilietiškų pasaulio lietuvių būrio, užsiregistruokite jau dabar: https://www.rinkejopuslapis.lt/ra-web/. JAV gyvenantys lietuviai gali registruotis iki rugsėjo 28 d., tačiau raginame užsiregistruoti jau dabar, kad balsavimo dokumentai Jus pasiektų ir laiku spėtų sugrįžti į generalinį konsulatą Los Andžele. Registracijai reikia tik LR paso (gali būti ir negaliojantis).

Šie Seimo rinkimai yra ypatingi – juose pasaulio lietuviai pirmą kartą istorijoje išrinks juos atstovaujantį Seimo narį. Kad tokia atskira Pasaulio lietuvių apygarda išliktų ir ateityje, labai svarbu išlaikyti aukštą pasaulio lietuvių aktyvumą.

Jei nepavyksta užsiregistruoti, mielai Jums padėsime – parašykite mums kons.losandzelas@urm.lt

Parašykite komentarą

Rėmėjai