San Francisko „Genio” lituanistinė mokykla pradeda virtualius mokslo metus

09/11/2020

Šeštadieninė lituanistinė mokykla „Genys“ pradeda šiuos mokslo metus virtualioje erdvėje. Mokslo metai prasideda Rugsėjo 12d. Mokykla vyks šeštadieniais nuo 9:30 iki 12val.

Norime pakviesti registruotis visus, kuriems svarbu išsaugoti savo šalies kalbą ir kultūrą ateinančioms kartoms. Mokykla vyks nuotoliniu būdu ir mokytojos ruošia programą, kuri bus vaikams gerai suprantama, nuotaikinga bet tuo pačiu ir turininga. Bus naudojamos google classroom, Seasaw bei Zoom platformos pamokų medžiagai mokinti bei tarpusavyje bendrauti. Pamokos prasidės klasėse, su pertraukomis bei šokių ir dainų pamoka su mokytoja Vanesa. Daugelis mokyklos šeimų jau užsiregistravę laukia naujų mokslo metų pradžios.

Mielai kviečiame visas šeimas prisijungti, ypač jeigu didžiausia problema ankščiau buvo važinėjimas į mokyklą iš toliau išsidėsčiusių miestų ir miestelių.

Daugiau informacijos apie registraciją rasite čia: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxSDOO7Lj6UewQBtQtEQnKFftZgJ25eyF6C29xc_YU0lJ7ZQ/viewform

Pirmą semestrą taikoma 50% nuolaida 4/5-ių metų vaikams ir 25% nuolaida vyresniems vaikams!!!

Lauksime visų sugrįžtančių į naujus mokslo metus!

Parašykite komentarą

Rėmėjai