Kur Los Andžele pamatyti Helovino dekoracijas ir tūkstančius šviečiančių moliūgų

10/07/2020

Halloween Wonderland, Calabasas

Helovinas jau ne už kalnų ir visi su nekantrumu laukia prasidėsiančių švenčių maratono. Nors Pietų Kalifornijoje yra daugybė būdų išbandyti visas sezono linksmybes, viena iš mėgstamiausių – Helovinas. Tūkstančiais šviečiančių žibintų apšviesti namų fasadai, nepaprastai išradingomis ir dažniausiai baugiomis dekoracijomis išpuošti kiemai, nušviečia spalio 31 – osios naktį. Šiais metais Helovinas bus kitoks nei visada. Dauguma organizatorių jums pasiūlys pramogas net neišlipant iš savo automobilių ir pažada, kad dekoracijos ir pramogos tikrai nenuvils.

„Helovino stebuklų šalis“, Calabasas

Kaip ir kiekvienais metais, Calabaso miestas kviečia visus į „Helovino stebuklų šalį”. Tačiau šiais metais, dėl COVID, vietoj pasivaikčiojimo per išpuoštas gatves, bus suteikta galimybė pravažiuoti automobiliu, taip laikantis saugaus atstumo ir taisyklių. Organizatoriai tikina, kad reginys bus ne ką prastesnis ir šiais metais.

„Helovino stebuklų šalis“, Calabasas

Važiuojant nurodytu maršrutu jus apakins tūkstančiai rankomis raižytų moliūgų, apšviečiančių visą naktį.

„Helovino stebuklų šalis“, Calabasas

Sudomino? Jei taip, įsiveskite adresą į savo telefonų žemėlapius ir pirmyn!

Adresas: 26800 West, Mulholland Hwy, Calabasas, CA 91302, USA

Helovino naktys truks nuo spalio 1d. iki lapkričio 1d., tad turėsite pakankamai laiko apsilankyti, gal netgi ne vieną, o net kelis kartus.

„Helovino stebuklų šalis“, Calabasas

Daugiau informacijos apie šį renginį rasite renginio oficialiame tinklapyje: https://nightsofthejack.com

„Helovino stebuklų šalis“, Calabasas
„Helovino stebuklų šalis“, Calabasas

HAUNT’O’WEEN, Woodland Hills

Kitas, ne mažiau baisus, bet tuo pačiu ir linksmas – HAUNT’O’WEEN. Šis pravažiuojamasis šou sukurtas jūsų patogumui. Nors už įvažiavimą reikia susimokėti nei didelę, nei mažą $70 sumą per automobilį, bet organizatoriai tikina, kad čia gausite ne tik paspoksoti į dekoracijas, bet laukia ir kiti siurprizai: muzikiniai pasirodymai, moliūgų rinkimas, foto būdelė, įspūdingos instaliacijos, saldainių rinkimas. Aišku, visa tai bus atlikta laikantis COVID saugumo taisyklių.

Haunt ‘O’ Ween žemėlapis, Woodland Hills

Adresas:

6100 Topanga Canyon Blvd
Woodland Hills, CA 91367

Daugiau informacijos rasite Haunt’O’Ween oficialiame tinklapyje: https://www.hauntoweenla.com/?utm_source=google&utm_medium=search&utm_campaign=how001

„The Bite LA”: ropojančio maisto ir padarų safaris, South el Monte

„The Bite LA” yra Helovino tematika sukurtas ropojančio maisto ir padarų safaris, su virtualiomis laužavietėmis, kur kiekvienoje stotelėje maistą jums tieks numirėliai ir kitos nakties pabaisos.

„The Bite LA”

Adresas:

750 S Santa Anita Ave 
South El Monte 
91733 

Oficialus tinklapis:

https://www.thebitela.com

Los Andželo zoologijos sodo Helovino šventė, Los Andželas

L.A. zoologijos sodo Helovino šventė spalio 29d. „prisikels iš numirusių”. Ketvirtadienį prasidės įspūdingas keturių naktų kino seansų renginys, kuriame bus rodomi klasikiniai Helovino filmai. Pasiruoškite bauginančiai linksmai, tačiau saugiai nakčiai, kur galėsite pasigrožėti Helovino dekoracijomis, gauti saldainių ar net sudalyvauti virtualiame kostiumų konkurse.

Adresas:

LA Zoo

5333 Zoo Drive, Los Angeles, CA 90027

Daugiau informacijos rasite čia: https://lazoo.showare.com/eventperformances.asp?evt=68

Trunk or Treat, Burbankas (nemokamas)

Ateikite, prisijunkite prie linksmos, saugios ir nemokamos Helovino šventės, šeštadienį, spalio 31d., 5:30 – 8:30 vakaro. „Trunk or Treat“ – tai vieta šeimoms pasipuošti, valgyti saldainius ir mėgautis rudens sezonu. Tai šventė visai šeimai, kur galėsite saugiai mėgautis nemokama Helovino popiete, žaisti žaidimus, paragauti vendorių maisto, išbandyti kelias atrakcijas ir nusifotografuoti. Neturite kostiumo? Jokių problemų! Ateikite apsirengę taip, kaip stovite.

Trunk or Treat, Burbankas

Adresas:

1110 South Victory Boulevard 

Burbank, CA 91502

Daugiau informacijos: https://www.eventbrite.com/e/trunk-or-treat-tickets-122639826021?aff=ebdssbdestsearch

Helovino mašinų paradas, Calabasas (nemokamas)


Spalio 31d. 4:30 – 6:00 vakare pasipuošk savo automobilį, įsijunk trankią muziką, apsirenk kostiumą ir atvyk į Helovino paradą! Tai nemokamas šeimos renginys, kuris „iškrapštys” jums iš namų, kad visa šeima galėtų pasidžiaugti Helovino linksmybėmis. Bus teikiami prizai už įdomiausiai papuoštas mašinas ir geriausius kostiumus.

Helovino mašinų paradas, Calabasas

Adresas:

22706 Town Crier Road 

Calabasas, CA 91302

Daugiau informacijos: https://www.eventbrite.com/e/halloween-car-parade-tickets-121642392671?aff=ebdssbdestsearch

Parašykite komentarą

Rėmėjai