Santa Monikoje duris atvėrė ilgai laukta “Uppers cafe and Bakeshop”

09/19/2021
image_pdfimage_print

Apie lietuvaitę Raimondą ir jos kepamus gardžius ir be galo išradingus tortus girdėjo tikrai ne vienas, o kas ragavo, tikrai pasakys, kad šie tortai išsiskiria ne tik skoniu, bet ir grožiu. Ilgai puoselėta svajonė atsidaryti savo kavinę pagaliau tapo realybe ir trečiadienį, rugsėjo 15d. Santa Monikoje duris atvėrė “Uppers cafe and Bakeshop”. Svečiai čia gali pasivaišinti ne tik kava, arbata ir pačios Raimondos keptais desertais, bet ir paragauti virtuvės šefo pagamintais pusryčių patiekalais, salotomis ir sumuštiniais. Jei skubate į darbą ir nespėjote išgerti puodelio kavos ar suvalgyti pusryčių, ar ieškote, kur skaniai pavalgyti pietus su savo kolegomis, “Uppers” tikrai nenuvils. Kruopščiai sudarytas meniu tikrai atras kelią į ne vieno čia užsukusio svečio skrandį.

Deserts
Caprese – prosciutto salad
French toast
Tuna sandwich

Įdomus ir ne visai tradiciškas pavadinimas turi labai tikslią tiesioginę prasmę. Kadangi man pačiai, po ilgų galvos laužymų, nepavyko perkąsti pavadinimo reikšmės, teko klausti pačios Raimondos. O atsakymas labai paprastas: “uppers – tai, kas tave rytais pakelia, suteikia tau jėgų pradėti dieną” – kava, gerai subalansuoti maistingi pusryčiai, gal kam ir torto gabaliukas su kava ar arbata. Pavadinimo laurų Raimonda prisiimti neketina, sako už originalų pavadinimą be galo dėkinga savo sūnui Emilijui Gintalui. 

Įžengus į kavinukę užlieja jaukumo ir namų jausmas. Tik įėjus iš karto krenta į akis dailininko Rolando Dabruko tapyta freska. Galima sakyti netgi tapusi jo kūrybos braižu, KARVYTĖ, iš karto priverčia nusišypsoti. Kitas dalykas, priduodantis organiškumo šiai vietai – samanų siena, kurią Raimonda sugalvojo ir įgyvendino pati su savo pagalbininkėmis. 


Už prekystalio išgirsite ir lietuviškai kalbančių darbuotojų. Ateikite, ištarkite lietuvišką LABAS!

Paklausta, ar ateityje planuoja į meniu įtraukti ir lietuviškų patiekalų, Raimonda mus patikina, kad tikrai taip. O kokie tai patiekalai, paslapties išduoti pakolkas neketina. 

Linkime Raimondai sėkmės ir sugrįžtančių klientų. 

“Uppers cafe and Bakeshop”

2024 Broadway

Santa Monica, CA 90404

Atidarymo akimirkos (nuotraukų galerija):

6 komentarai

  • Šaunuoliai, Valiooo👏👏👏. Pačios didžiausios sėkmės !!!!! 💛💚❤️🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🍧🍰🎂🧁

  • Vytas Keblys

    Sveikinam, butinai reikes apsiankyti!!

  • AMANDAS RAGAUSKAS

    Šaunuoliai. Sėkmės. Būtinai apsilankysime.

  • Laura Lisauskas

    Šaunuoliai, labai sveikinu!!! Didžiausios sėkmės 🙂

  • Valio! Tortai labai skanūs😋☺️ragavau ne vieną! Reiks būtinai sustoti kavos puodeliui.

  • Pastebejau, jog kurybingus tortus gaminate jau senai. Sveikinu su atidarimu! Sekmes! Kai busiu kavines apylinkese-butinai apsilankysiu.

Parašykite komentarą

Rėmėjai