Lietuvių Dienų organizatoriai Raimundas Šilkaitis ir Žygimantas Kiznis kviečia visus į 35 – ąsias Lietuvių Dienas. Programoje dalyvaus atlikėjai iš įvairių Jungtinių Amerikos Valstijų. Šie metai yra JAV lietuvių atlikėjų metai. Mes apgeilestaujame, kad, dėl vis dar besitęsiančių apribojimų, šiais metais negalėjome pasikviesti svečių iš Lietuvos. Šiais metais jus linksmins žymūs dainininkai ir muzikantai: Neringa Šiaudikytė, Kolorado Romas, Eugenijus Dicevičius, Gintarė Jautaikaitė ir kiti, o šokti pakvies lietuviškos šokių grupės: Retro, Suktinis ir Spindulys. 

Ateikite įsigyti gintaro dirbinių, medžio drožinių, lietuviškų knygų, lietuviškos aprangos, muzikos, meno rankdarbių ir įvairiausių suvenyrų. Vyks gražiausios ir išradingiausios lietuviškos kaukės konkursas.

Šv. Kazimiero bažnyčią pasiekė dovana iš Lietuvos, kuri bus pristatyta iš karto po sekmadieninių mišių, spalio 3d. 12val. po pietų. Šios dovanos iniciatorius – LR generalinis konsulatas Los Andžele. 

JAV Lietuvių Bendruomenės 70-mečiui paminėti, po Ameriką keliauja lietuviška trispalvė, kuri spalio 2d. atkeliaus į paskutinę savo stotelę – Los Andželą, į 35 – ąsias Lietuvių Dienas.

Šių metų Lietuvių Dienose bus filmuojamas kino filmas „Solidarity”. Filmo kūrėjai ieško žmonių, norinčių dalyvauti filmavime!

„SOLIDARITY” – tai tarpkultūrinis žvilgsnis į imigrantų patirtį Los Andžele Lietuvos mėsininko ir meksikietės siuvėjos akimis. Filme daugiausia dėmesio skiriama lietuvių patirčiai Amerikoje, o Lietuvių Dienų metu bus filmuojamos pagrindinės scenos, skirtos išryškinti Lietuvos kultūrą.

Visų Jūsų lauksime Lietuvių Dienose.

Kaip ir kiekvienais metais rekomenduojame atvažiuoti kartu su draugais, pasiimti Uber arba Lyft, nes mašinų stovėjimo vietų skaičius būna ribotas. 

Iki greito pasimatymo!

Lietuvių Dienų pirmininkai

Raimundas Šilkaitis ir

Žygimantas Kiznis

Parašykite komentarą

Rėmėjai