Gruodžio 9-10 d. Lietuvos Respublikos generalinis konsulatas Los Andžele surengė konsulinę misiją Sietlo mieste, Vašingtono valstijoje.  

Misijos metu priimta beveik 40 asmenų, suteikta apie 70 konsulinių paslaugų. Didžiąją dalį šių paslaugų sudarė prašymai pakeisti ar išduoti Lietuvos Respublikos pasus. Taip pat buvo priimami prašymai įtraukti į apskaitą užsienyje sudarytus civilinės būklės aktus, išduoti šių aktų įrašą liudijančius išrašus, deklaruoti išvykimą iš Lietuvos ir kt.

Misiją vykdę konsulato darbuotojai taip pat apsilankė Sietlo Lino lituanistinės mokyklos Kalėdų šventėje, perdavė mokyklos direktorei Ingai Dabašinskaitei generalinės konsulės Los Andžele Laimos Jurevičienės sveikinimą mokyklos dešimtmečio jubiliejaus proga. Savo sveikinime L. Jurevičienė pasidžiaugė Lino lituanistinės mokyklos veikla ir aktyvia lietuvių bendruomene Sietle.

Generalinis konsulatas dėkoja Vašingtono valstijos lietuvių bendruomenės pirmininkei Rasai Raisys ir Lietuvos garbės konsului emeritui Sietle Vytautui Lapatinskui suteikusiems didelę pagalbą rengiant ir vykdant šią konsulinę misiją.

Parašykite komentarą

Rėmėjai