Aušrinė Armonaitė: „Sukurkime Lietuvos ir Ukrainos vėliavų bangą visame pasaulyje”

03/11/2022

Mieli pasaulio lietuviai,

Sveikinu visus su Kovo 11-ąja ir dėkoju už aktyvų įsitraukimą dalyvaujant Ukrainos palaikymo akcijose Lietuvoje ir visame pasaulyje. 

Ukrainiečių drąsa ginant savo šalį mus dar labiau suvienijo ir priminė, kokia yra brangi prieš tris dešimtmečius iškovota laisvė.

Dabar visi sergame už ukrainiečių pergalę, stipriname savo šalies gynybą, padedame nuo karo nukentėjusiems žmonėms. Neleiskime, kad viso pasaulio dėmesys įvykiams Ukrainoje sumenktų. 

Kviečiu visus, visų tautybių lietuvius, kur jie begyventų: čia, Lietuvoje, ar bet kuriame pasaulio kampelyje – tęsti kovą dėl mūsų visų laisvės.

Sukurkime Lietuvos ir Ukrainos vėliavų bangą ir toliau aktyviai dalyvaukime jos palaikymo bei protesto akcijose. Aukokime ir padėkime karo pabėgėliams, skleiskime žinią apie karą Ukrainoje savo draugams užsieniečiams, kad visų šalių Vyriausybės jaustų dar didesnį visuomenės palaikymą jai padėti.

Neabejoju, kad susivienijusi pasaulio bendruomenė nugalės blogį, o mes pasibaigus šiam karui tapsime dar stipresni ir saugesni.

Tegyvuoja Lietuva ir Ukraina!

Parašykite komentarą

Rėmėjai