Širdingi sveikinimai visiems  atvykusiems  į 36 -iąs Los Andželo Lietuvių Dienas!

Tai yra visų Jūsų ir mūsų nuostabi šventė, todėl kviečiame tęsti mums brangią ir prasmingą Lietuvių Dienų tradiciją. Čia buriamės bendram tikslui – puoselėti tautines, kultūrines vertybes, papročius, kalbą, skatinti nacionalinę savivertę ir išsaugoti savo tapatybę. 

Lietuvių Dienos pasidabinusios trispalvės spalvomis kviečia visus pasidžiaugti šia gražia švente, sutikti atlikėjus iš Lietuvos bei svečius iš skirtingų Amerikos valstijų. Klausant lietuviškos muzikos ir dainų, bežiūrint šokėjų programą, siūlome paskanauti lietuviško maisto, gėrimų ir užsigardžiuoti lietuviškais saldumynais.

Tai nuostabi šventė ir puiki proga pasigrožėti meno kūriniais bei tautodaile, įsigyti lietuviškų gintaro papuošalų ir suvenyrų. Lietuvių Dienos tai puiki galimybė susitikti su senais draugais ir susirasti naujų.

2022-ieji Lietuvos krepšinio 100-mečio metai! Kaip žinome krepšinis yra populiariausia sporto šaka Lietuvoje. Mes visi galim didžiuotis, kad Lietuvos sportininkų laimėjimai garsina šalies vardą per visą pasaulį. Tad nenustebkite, jei šventėje sutiksite ir įžymių Lietuvos sportininkų.

Taip pat, nepamirškime paremti Ukrainos tautos, kuri nepailstamai kovoja dėl savo tapatybės ir laisvės. Šiais metais į Lietuvių Dienas yra pakviesti ypatingi svečiai – atlikėjai iš Ukrainos. Visų nuoširdžiai prašome palaikyti mūsų svečių pasirodymą ir paremti juos finansiškai apsilankant jų pavėsinėje.

Labai raginame prisijungti prie šventės organizavimo savo darbais, idėjomis ir pasiūlymais. 

Dėkojame šventės rėmėjams ir savanoriams, be kurių pagalbos šios šventės nebūtų. 

Linkime smagių ir įsimintinų Lietuvių Dienų, Los Andžele.

JAV Los Andželo Lietuvių Bendruomenė ir 

Lietuvių Dienų 2022 Komiteto Pirmininkai

Raimundas Šilkaitis ir Laura Remeika  

Parašykite komentarą

Rėmėjai