Po turiningos vasaros San Francisko „Genio” lituanistinės mokyklos mokiniai gausiai rinkosi naujiems mokslo metams

09/23/2022

Rugsėjo 10 dieną San Francisko „Genio” mokyklos mokytojai, mokiniai ir tėveliai vėl susibūrė iškilmingai pradėti naujus mokslo metus.

Rytą pradėjome kaip visada giedodami Lietuvos himną, prisiminėme svarbias datas bei apdovanojome mūsų mokytojas linkėdami puikių mokslo metų. Mokyklos direktorė Aistė Solly visus paragino ir toliau puikiai mokytis bei džiaugtis tuo, kad turime mokyklą, kur galime kiekvieną šeštadienį susirinkti ir toliau gilinti savo žinias apie mūsų Tėvynę. Visi sugužėjo nekantraudami vėl susitikti, tad sunku buvo nulaikyti visus mokinukus ramiai. Pasibaigus iškilmingai daliai, mokyklos aikštė ištuštėjo ir mokiniai į klases susirinko.

Norime pasidžiaugti, kad net vasaros metu daugelis mūsų vaikų dalyvavo įvairiose kultūrinėse ir sportinėse šventėse atstovaudami Genio mokyklą. Mūsų vaikai pasirodė Filadelfijoje vykusioje Lietuvių Tautinių Šokių Šventėje, Druskininkuose vykusiose Pasaulio Lietuvių sporto žaidynėse, vyko į įvairias stovyklas JAV bei Lietuvoje. Po tokios smagios vasaros tikrai buvo begalė įspūdžių ir pirmoji mokslo metų diena prabėgo labai greitai. 

Džiaugiamės visomis sugrįžusiomis bei naujai prisjiungusiomis šeimomis. Džiugu žiūrėti, kaip mūsų mokykla auga. Na, o dienos pabaigą, jau kaip ir tradicija, pagardino Dadu ledai. Linkime visiem puikių mokslo metų. 

Parašykite komentarą

Rėmėjai