Rudenėlio šventė San Francisko lituanistinėje „Genio” mokykloje

11/02/2022

Spalio 29 dieną SF lituanistinėje „Genio” mokykloje vyko visų laukiama Rudenėlio šventė. Diena prasidėjo kaip visada, himnu ir minutės tyla, pagerbiant mūsų mirusiuosius. Prieš prasidedant linksmybėms mokytojos savo klasėse kalbėjosi su vaikais apie Lietuvoje švenčiamas Vėlines ir kodėl ši šventė yra tokia svarbi mūsų šalyje. Na, o po pietų visi susibūrė į vieną ratą ir atradę savo komandos narius išskubėjo prie jiems paskirtų stočių. 

Kaip ir kiekvienais metais, mokinukai pasipuošė savo pasirinktais kostiumais ir susibūrė drauge į ilgai lauktą, jau tradicija tapusią Rudenėlio šventę. Gausus burys tėvelių taip pat pasipuošė kostiumais ir kartu su mokiniais dalyvavo šventėje. Šįkart mokytojos nustebino vaikus naujai sugalvotomis pramogomis, meno dirbiniais, sportinėmis estafetėmis. Šiai šventei visos klasės susimaišo tarpusavyje, kad geriau pažintų vieni kitus. O vyresniųjų klasių mokiniai turi galimybę užimti lyderių pozicijas ir padėti mažiesiems kiekvienoje stotyje atlikti pasirinktą darbelį ar įveikti kokią nors kliūtį. Tiek mažieji mokinukai, tiek vyresnieji džiaugiasi galimybe kartu praleisti dieną ir artimiau susidraugauti. Na, o įveikus visas kliūtis, vaikų laukė vaišių stalas ir prizai. 

Dėkojame visiems už pasiruošimą, moliūgines dovanas, gerą nuotaiką ir pagalbą. Džiaugiamės, kad toks gausus būrys tėvų kartu linksminosi šventėje kartu. Smagu matyti, kad prieš keletą metų prasidėjusią tradiciją tęsiame.

Parašykite komentarą

Rėmėjai