Gyvenimas – likimo atspindys, jis lengvas ir trapus tarsi plaštakė…

Tačiau likimo kelią renkasi patsai žmogus, jo vietą žemėje darbai nusako…

Dėkoju seminaristams ir jų tėveliams už didelį jūsų visų darbą, rūpestį, bendrystę ir gražias akimirkas per mokslo metus. Beveik jau užbaigėme šiuos mokslo metus, esame finiše panašiai kaip „Lašelio kelionėje”.

Visi seminaristai atliko paskutinę lietuvių kalbos ir literatūros užduotį – rašė laišką R. Sepetys knygos „Turiu tave išduoti” pagrindiniam veikėjui Kristianui. Jie savo laiškuose rašė, kad negalėtų išgyventi kaip tenka gyventi Kristianui, kiti mano, kad jis gal kada nors atvyks į JAV, kiti norėtų būti jo draugu, mato labai gražią draugystę ir meilę su Lilijana, džiaugiasi, kad Kristianui labai patinka ateiti į amerikiečių biblioteką, gebėjo padrąsinti Kristianą. Abiturientams teks sužinoti knygos pabaigą, kuomet perskaitys savarankiškai, o vienuoliktokai pratęs skaitymą kitais mokslo metais.

Taip pat džiaugiuosiu, kad gegužės 6 dieną paskutinėje seminaro pamokoje vienuoliktokai ir dvyliktokai įveikė visas skaitymo ir rašymo užduotis linksmai.

Tą pačią dieną labai gražiai padainavo savo mamoms M. Mikutavičiaus dainą „Aš širdyje myliu savo mamą”, o vaikinai prisidėjo prie tėvelių su „Aleliuja” mokyklos šventėje mamytėms ir tėveliams.

Visi susitiksime gegužės 20 dieną 9 val. mokslo metų užbaigimo šventėje atsisveikinti su visais mokiniais ir išlydėti 10 abiturientų, kurie baigė šiais metais Los Angeles šv. Kazimiero lituanistinę mokyklą.

Seminaro mokytoja,

Vitalija Virbukienė

Parašykite komentarą

Rėmėjai