Lapkričio 30 d. – gruodžio 1 d. Lietuvos Respublikos generalinis konsulatas Los Andžele surengė išvažiuojamąją konsulinę misiją San Franciske, Kalifornijos valstijoje.

Misijos metu priimta daugiau kaip 30 piliečių, suteikta 60 konsulinių paslaugų: daugiausia buvo priimta prašymų pakeisti ar išduoti Lietuvos Respublikos pasą, įtraukti į apskaitą Lietuvoje vaikų gimimą, santuoką, pakeisti pavardes.

Generalinis konsulatas nuoširdžiai dėkoja San Francisko lituanistinės mokyklos „Genys“ vadovei Aistei Solly už didelę pagalbą rengiant šią misiją ir suteiktas patalpas konsulinei misijai.

Lietuvos užsienio reikalų ministerijos 2024 m. išvažiuojamųjų konsulinių misijų planas šiuo metu yra rengiamas. Visus suinteresuotus konsulinėmis paslaugomis JAV Vakarų pakrantės valstijose kviečiame sekti Lietuvos Respublikos generalinis konsulatas Los Andžele paskyrą ir interneto svetainę http://la.mfa.lt/losandzelas/lt , kur yra visa informacija apie teikiamas konsulines paslaugas Los Andžele bei skelbiamos naujienos apie rengiamas misijas.

Parašykite komentarą

Rėmėjai