Lietuvos Respublikos generalinio konsulato Los Andžele kolektyvas sekmadienį, gruodžio 17 d., dalyvavo labdaros-paramos šventėje „Lietuviškos Kūčios“, kurią organizavo Daughters of Lithuania – Los Angeles.

Į salę sugužėjo daugiau kaip 200 žmonių, čia svečius pasitiko organizacijos Daughters of Lithuania – Los Angeles prezidentė Darija Zaliunas-Francesco ir viceprezidentė Vaida Holwager. Šventės organizatorės pasveikino susirinkusius ir supažindino dalyvius su per 2023 m. nuveiktais darbais teikiant pagalbą vaikams ir senoliams bei šeimoms Lietuvoje. Svečiai taip pat mėgavosi tradiciniais lietuviškais Kūčių patiekalais, klausėsi Šv. Kazimiero lituanistinės mokyklos mokinių koncerto ir patys buvo įtraukti į šventinę programą, kartu dainuodami Kalėdines giesmes. Lietuviškų Kūčių metu taip pat muzikinę programą atliko akordeono virtuozas Augustinas Rakauskas, kuris buvo išlydėtas garsiomis ovacijomis.

Dėkojame Lietuvos Dukterims Los Andžele ir visiems rėmėjams už lietuviškų tradicijų puoselėjimą ir labdaringą veiklą Lietuvoje. Plačiau apie organizacijos veiklą galite sužinoti https://daughtersoflithuaniala.org/

Gerb. generalinės konsulės Laimos Jurevičienės sveikinimas
Daughters of Lithuania – Los Angeles prezidentė Darija Zaliunas-Francesco ir viceprezidentė Vaida Holwager
Vaida Holwager
Daughters of Lithuania – Los Angeles labdaros renginys „Lietuviškos Kūčios”
LR generalinio konsulato Los Andžele darbuotojai su šeimomis
Virtuozas – akordeonistas Augustinas Rakauskas ir garbės konsulė Daiva Cekanauskas Navarrette
Alisa Warren ir Greta Grigas
Daiva Cekanauskas Navarrette su vyru
Lietuviški gardumynai

Parašykite komentarą

Rėmėjai