Padidinkime skaičius, padidinkime galimybę pilietybės išsaugojimui

03/22/2024

Ką reiškia šie skaičiai? Ar vyksta kažkokios varžybos?

TAIP❗️Vyksta pačios tikriausios draugiškos varžybos, kur užsiregistruos daugiau Lietuvos piliečių balsuoti gegužės 12 d. referendume dėl Lietuvos pilietybės išsaugojimo ir Lietuvos Prezidento rinkimuose bei kituose 2024 m. rinkimuose. Ir šie skaičiai rodo, kiek Lietuvos piliečių jau užsiregistravo balsuoti Lietuvos ambasadoje Vašingtone, konsulatuose Čikagoje, Niujorke ir Los Andžele.

Vakarų pakrantė negali nusileisti Čikagai ir Niujorkui!

Todėl kviečiame visus JAV Vakarų pakrantėje gyvenančius Lietuvos piliečius aktyviai registruotis balsavimams.

Svarbu:

🟠 Registracija vyksta elektroniniu būdu, per tinklapį www.rinkejopuslapis.lt (atsidarę tinklapį spauskite „Prašymai balsuoti užsienyje“).

🟠 Registruotis turi visi rinkėjai, net jei jie jau dalyvavo ankstesniuose rinkimuose ir nepakeitė savo gyvenamosios vietos. Taip yra todėl, kad rinkėjų registracijos duomenys naudojami tik konkretiems rinkimams ir niekur nėra išsaugomi, nėra naudojami kitiems tikslams.

🟠 Registruotis gali visi rinkėjai, net ir tie, kurie šiuo metu neturi galiojančio Lietuvos paso.

🟠 Registracija balsavimui Lietuvos generaliniame konsulate Los Andžele vyksta iki balandžio 30 d.

🟠 Besiregistruodami balsavimui, galėsite pasirinkti balsuoti konsulate (bus malonu pasimatyti!) arba balsuoti paštu.

🟠 Balsuoti paštu galėsite visur! Net jei gyvenate Zzyzx, CA ar Deadhorse, AK. Į konsulatą atvykti nereikės, svarbu, tik kad jus pasiektų USPS paštas, kuriuo gausite balsavimo paketą ir turėsite jūsų pažymėtus balsavimo biuletenius išsiųsti atgal į konsulatą mūsų pridėtame ir apmokėtame voke.

Parašykite komentarą

Rėmėjai