USC Marshal School of Business studentai klausėsi paskaitos apie Lietuvą

03/22/2024

Kovo 22d. Lietuvos generalinio konsulato komanda lankėsi Pietų Kalifornijos universitete (USC), kur USC Marshall School of Business studentams skaitė paskaitą apie Lietuvą.

Generalinė konsulė Laima Jurevičienė pasveikino susirinkusius studentus, pasidžiaugė jų domėjimusi Lietuva ir papasakojo apie Lietuvos istoriją, vaidmenį Europoje, dvišalius Lietuvos ir JAV santykius. Taip pat pakvietė USC mokslo bendruomenę atrasti mūsų šalį. Juk naujausio Pasaulio laimės tyrimo duomenimis (2024 m.), Lietuvos jaunimas iki 30 metų yra laimingiausias pasaulyje!

Komercijos atašė Mantas Zamžickas ir diplomatė Justina Jakavonytė studentams pristatė Lietuvos ekosistemą ir ekonominę raidą, pasiekimus inovacijų srityje, atvirumą tarptautiniam bendradarbiavimui mokslo ir ekonomikos srityse.

Nuoširdžiai dėkojame USC Marshall School of Business Verslo komunikacijos profesorei Jolantai Aritz už iniciatyvą ir kvietimą pristatyti Lietuvą USC bendruomenei.

Profesorės vadovaujama daugiau nei trisdešimties verslo bakalauro studijų programos „Tarptautinė komercija” studentų grupė š. m. gegužės mėnesį lankysis Lietuvoje, kur susipažins su vietos ekosistema, aplankys lietuviškas įmones ir mokslo įstaigas. Siekdami pasirengti būsimam vizitui, paskaitos metu studentai mielai mokinosi tarti „ačiū“ ir „labas“.

Po paskaitos su Dasu Sriram, USC Globalios programos direktoriumi akademiniams klausimams, ir kitais USC atstovais.

Parašykite komentarą

Rėmėjai