„Draugystės tiltas“ prasidėjo 2005 m. kaip Europos lituanistinių mokyklų sąskrydis, rengiamas vis kitoje Europos šalyje. Per šį laiką jis keitėsi ir tapo šeimas, lituanistines mokyklas, lietuvių bendruomenes ir aktyvius lietuvius suburiančiu renginiu.

Šių metų birželio 2123 d. sąskrydis rengiamas Liuksemburge.

Į renginį kviečiame kuo daugiau lietuvių iš visų kraštų ir žemynų – ne tik iš Europos! Pabūsime kartu, dalinsimės bendradarbiavimo idėjomis, patirtimi ir tiesiog linksminsimės. Drąsiai kvieskite draugus ir giminaičius iš viso pasaulio.

Šiek tiek informacijos apie „Draugystės tiltą“ „Skrydis laike“

Laikas

Renginys vyks nuo penktadienio iki sekmadienio, birželio 21–23 d.

Kas įskaičiuota į dalyvio mokestį

Programa, apgyvendinimas ir maitinimas. (kainos nurodytos regisrtracijos formoje)

Programa

Šį „skrydžio laike“ savaitgalį sutiksite riterius, išbandysite naujus amatus ir etno rungtis, šėlsite Joninių dūzgėse, grožėsitės nuostabiais Liuksemburgo vaizdais ir … visų paslapčių kol kas neišduosime. Tikimės jus nustebinti maloniais siurprizais. Pažadame, kad įdomu ir linksma bus dideliems ir mažiems.

Kadangi sąskrydis vyks per Jonines, numatoma daug smagių Joninių veiklų: dūzgės, vakarojimas prie laužo, dainos iki vėlumos, siurprizai…

Vadovams ir mokytojams vyks atskiri užsiėmimai.

Kur įsikurs renginio dalyviai?

Renginio dalyviai įsikurs nameliuose, 5 žvaigždučių kempinge „Fuussekaul“, ten pat, kur ir vyks renginys. Nameliuose gali apsistoti nuo 4 iki 8 asmenų. Visuose nameliuose yra keli miegamieji, virtuvė ir vonios kambarys.

Registracija

Registracijos formą rasite čia: https://forms.gle/AJqa9VCaptiyR41x6, taip pat „Draugystės tilto“ „Facebook“ paskyroje ir puslapyje.

Užpildę anketą, pradėkite ruoštis nepamirštamų įspūdžių, nuotykių ir geros nuotaikos skrydžiui! Patariame nelaukti iki paskutinės dienos, kad vietų „skrydžiui“ užtektų visiems.

Daugiau informacijos rasite „Draugystės tilto“ „Facebook“ paskyroje ir puslapyje

Nuoširdžiai dėkojame už Jūsų pagalbą skleidžiant žinią apie sąskrydį Liuksemburge.

Parašykite komentarą

Rėmėjai