Los Andželo lituanistinės mokyklos mokinių labdara pradžiugino Lietuvos Obelių vaikų namų dienos centro vaikučius

04/20/2024

Lapkričio mėnesį per Los Angeles Šv. Kazimiero lituanistinės mokyklos Blusų Turgų buvo surinkta $415 labdarai. Ši suma buvo perduota Lietuvos Dukterims su nurodymu, kad jos auką nusiųstų ten, kur reikia. Mokyklos auka pateko į Obelių socialinių paslaugų namų vaikų dienos centrą. Praėjusį šeštadienį mokyklos direktorė Marytė Newsom apėjo visas klases ir mokinius pavaišino skaniais saldumynais pagamintais vaikų centre. Visiems labai patiko. Sekantį šeštadienį mokykloje buvo eksponuojami rankų darbo dovanėlės, kurias atsiuntė Obelių vaikų dienos centro vaikučiai.

Laiškas iš Obelių socialinių paslaugų namų vaikų dienos centro:

Miela Maryte,

Esame Obelių socialinių paslaugų namų vaikų dienos centro darbuotojai Daiva, Elvyra, Arta, Audronė, Gintaras.Mūsų centre lankosi 25 vaikai. Esame labai laimingi dovanotu jūsų dėmesiu ir parama mums. Turime labai daug įvairiausių idėjų, kaip panaudoti jūsų piniginę paramą. Galime vaikams padovanoti džiaugsmą pramogų erdvėse, apsilankyti picerijoje ir pasimokyti etiketo bei elgesio taisyklių gyvai. Džiaugiamės gražiais jūsų darbais ir užmegzta nauja draugyste. Gal pavyks kada susitikti ir „gyvai“ čia pas mus , gražioje mūsų šalyje Lietuvoje ir nuostabiame mūsų miestelyje –Obeliai.

Siunčiame keletą akimirkų foto nuotraukose iš mūsų dalyvavimo su savo rankų darbo darbeliais liaudies meno ir verslumo skatinimo ko kursinėje parodoje „Juozuko mugė 2024“. Komisija mums skyrė III vietą.

Tai pat turėjome saldainių gaminimo edukaciją. Norime pasidalinti jų gaminimo procesu, tad siunčiame keletą nuotraukėlių iš jos.

Jus pasieks mūsų staigmenėlė, kurioje rasite tai ką mes savo mažomis rankelėmis sukūrėme.

Dar kartą ačiū Jums labai už gerą širdį ir dėmesį mums.

Komentarų: 1

  • Marytė Newsom

    Ačiū Vakarų Vėjams už nuolatinį dėmesį mokyklos darbams.

Parašykite komentarą

Rėmėjai