Informuojame ‼️ Balandžio 30 d. pasibaigė registracija pageidaujantiems balsuoti paštu referendume dėl pilietybės išlaikymo, Lietuvos Respublikos Prezidento ir Europos Parlamento rinkimuose. Vokus su referendumo ir Prezidento rinkimų balsavimo biuleteniais visiems užsiregistravusiems balsuoti paštu jau išsiuntėme! (Europos Parlamento balsavimo biuleteniai bus siunčiami vėliau).
Jei nespėjote užsiregistruoti balsuoti paštu – dar galite užsiregistruoti ir atvykti balsuoti „gyvai“ generaliniame konsulate Los Andžele! Lauksime jūsų atvykstant balsuoti referendume dėl pilietybės išlaikymo ir Lietuvos Respublikos Prezidento rinkimuose šiuo laiku: 
🔴gegužės 9-10 d. 9:00-13:00 val. ir 14:00-19:00 val. bei gegužės 12 d. 7-10 val. ryte. Generalinio konsulato adresas: 11766 Wilshire Blvd. Suite 560, Los Angeles, CA 90025.

SVARBU:
🟡JAV Vakarų pakrantėje gyvenantys ar atostogaujantys piliečiai, neužsiregistravę balsuoti (arba nebalsavę) paštu, gali balsuoti asmeniškai atvykę į generalinį konsulatą nurodytomis dienomis ir valandomis bet kuriuo metu, be išankstinės vizito generaliniame konsulate registracijos.
🟡Atvykdami būtinai turėkite savo Lietuvos Respublikos pasą ar asmens tapatybės kortelę.
🟡Išankstinė registracija elektroninėje sistemoje www.rinkejopuslapis.ltgeneraliniame konsulate pageidaujantiems balsuoti Lietuvos piliečiams nėra būtina, tačiau raginame tą padaryti: tai pagreitins procesą, padės išvengti galimų eilių balsavimo dienomis.

Parašykite komentarą

Rėmėjai